Szinte biztos: Snapdragon 821-et kap a G6

Még januárban számoltunk be arról a hírről, hogy az LG G6 minden valószínűség szerint Snapdragon 821-et kap a sokak által várt, de még telefonban nem debütált Snapdragon 835 helyett, most pedig még egy megerősítés és némi magyarázat is érkezett a döntéshez. Az LG választását lényegében az idő szűkössége indokolja: mivel a Samsung 10 nm-es LPE node-jára épülő rendszerchip elsőként a Galaxy S8-ban, az MWC után közel egy hónappal fog kész eszközben bemutatkozni, inkább nyernek a nagy konkurenssel szemben néhány hétnyi időt a polcokra kerüléssel, mintsem másodvonalasként, rendkívül friss, de kevésbé ismert és tesztelt csúcslapkával álljanak elő.


[+]

A Snapdragon 821 pedig egy alaposan tesztelt, bevált, gyorsan gyártható és jelenleg még mindig a legfrissebb elérhető Qualcomm-csúcshardver. A 835 nagy érdekességének szánt gigabites, Cat 16-os letöltési sebesség lehetőségétől még világszerte messze állnak a szolgáltatók, a nyers teljesítmény meggyőző a 821 esetén is, és a tapasztalatok alapján a várható fogyasztáscsökkenés sem éri meg a cégnek a várakozást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Megvan az LG G6 telepmérete is

    Koreai források szerint jócskán meghízik az akkumulátor a G5-höz képest. Egy jó minőségű előlapi fotó is felbukkant.

Előzmények

  • Ma is kiszivárgott az LG G6

    Nagyon szereti idő előtt megmutatni magát a heteken belül hivatalosan is reflektorfénybe kerülő csúcsmobil. A G6 ismét kamerák előtt pózolt.

  • LG G6 prototípusnak tűnik...

    Kiszivárgott néhány kép, amin nagy valószínűséggel a hamarosan bemutatásra kerülő LG G6 látható még kissé kezdetleges formában.

  • Vízálló kivitelben gondolkodik az LG

    Nem csak a Galaxy S8 kapcsán indult meg a pletykagyár, most az LG jövő évi csúcskészülékéről tudtunk meg néhány érdekes lehetőséget.

Hirdetés