Az LG és az Oppo a Twitteren veszekszik

A nagy gyártók rendívül büszkék és kényesek saját technikai mérföldköveikre, azonban nem mindig veszik tudomásul, ha valaki megelőzte őket. Az LG egyik újabb twitteres üzenete is erre enged következtetni, ugyanis büszkén közölték a nagyvilággal: "támadás az utánzatok ellen. A világ első QHD felbontású megjelenítője megérkezett" - majd az bátor üzenet után idéztek az egyik technikai portáltól, amely az LG G3 kijelzőjét dicsérte.

Az LG büszként tweelt QHD-s készülékéről, a G3-ról

A technikai világban azonban nem kell messzire menni a csípős válaszért, a kínai Oppo pedig nem is hagyta hogy az LG learassa a babérokat, a QHD-s Find 7 ugyanis előbb került bejelentésre, illetve az ázsiai üzletek polcára, mint a G3. "Hoppá, talán nem lett volna jobb a világ második QHD felbontású megjelenítőjéről beszélni?" - olvasható a válasz.

Aztán jött az Oppo egy kis helyreigazítással, a QHD-s Find 7 előbb jelent meg

Már csak a Vivo tweetje hiányzik mindkét gyártó lenyugtatásával, a Xplay 3S-t ugyanis már decemberben bejelentették, és az év első negyedében meg is jelent a 6 hüvelykes, QHD felbontású megjelenítővel felszerelt csúcskészülék. A Vivo elsőségét talán az Oppónál is felismerték, ugyanis következő tweetjük apró korrekcióval jelezte, hogy "Legyünk pontosak. Azért a harmadik hely sem olyan rossz." Legalább az Oppo nem hangsúlyozta saját elsőségét...

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Kiszivárgott a LG G3 S használati útmutatója

    A dél-koreai gyártó zászlóshajójának kistestvéréről, a G3 miniről, egyre több információ és kép lát napvilágot.

  • Előrendelhető Koreában a felturbózott LG G3

    Hamarosan Snapdragon 805-ös SoC-vel is megvásárolható lesz a QHD megjelenítős LG G3, legalábbis Koreában.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

Hirdetés