Hirdetés

LG blog: Reklámfilmen az Optimus 3D MAX

Az LG tavaly a mobilgyártók között elsőként dobott piacra 3D-s mobilt, az autosztereoszkopikus kijelzővel szerelt Optimus 3D-t. A készülék sikerét jelzi, hogy a dél-koreai gyártó már elő is állt az utóddal, melyet idén a barcelonai Mobile World Congress rendezvényen mutattak be. Az újdonságról mi is beszámoltunk, a telefon azóta viszont már meg is vásárolható, bár kis hazánkban nem kerül bevezetésre a készülék.

Az újdonság hardveres specifikációi nem sokat változtak, a gép lelke egy Texas Instruments OMAP4430, melyben egy kétmagos, magonként 1,2 GHz órajelű, Cortex-A9 családba tartozó, ARMv7 utasításkészletű processzor és egy PowerVR SGX540 grafikus gyorsító lapul, melyek mellé 1 GB RAM-ot kapunk. A 4,3 hüvelyken elterülő képernyő felbontása továbbra is 480 x 800 pixeles, mely az elődhöz hasonlóan szabad szemmel látható térhatású képet tud előállítani. A mobilon jelenleg az Android rendszer 2.3-as verziója fut, a gyári felületet egy saját megoldásra cserélte a gyártó.

A gyártó viszont rengeteget csiszolt a térhatású tartalmakat előállító technológián. Megjelent például az úgynevezett HRZ motor, amely eredetileg kétdimenziós képekből és videókból állít elő 3D-s tartalmakat; az említett technológia egyébként játékok esetén is működik. Kapunk egy szerkesztőt is, mellyel a térhatású képeknek és videóknak is nekieshetünk, a hátlapon pedig ismét két kamera található, melyekkel 3D-ben is lehet rögzíteni. Ezeket mutatja be a telefon első reklámfilmje, mely nemrég érkezett hozzánk, íme.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés