A Lewandowski-rajongók sem maradnak stílusos óraszámlap nélkül

A lengyel válogatott kapitánya 2015 óta a Huawei nagykövete Közép-Kelet-Európában, a Baltikumban és a Skandinávia régióban.

Hirdetés

Errefelé valahogy nem lett hangsúlyos, de többek között Robert Lewandowski is a Huawei márkanagykövete 2015 óta a balti államokban, a skandináv térségben és Kelet-Közép-Európában, utóbbiba ugye földrajzilag Magyarország is beletartozik. Nyilván nem véletlen, hogy a Labdarúgó-Európa-bajnokság ideje alatt a gyártó kihasználja az együttműködés adta lehetőségeket és exkluzív, focis témájú óralappal bővíti a nemrég bemutatott Huawei Watch 3 és Watch 3 Pro kínálatát.


[+]

A lengyel válogatott kapitányának és a Bayer München csatárának szignójával és brand logójával ellátott óralapok elérhetők a Harmony OS-t futtató órákra, Lengyelországban pedig külön promóció is épül az új stílusra. Azok a lengyel vásárlók, akik augusztus 9 előtt beszereznek egy Watch 3-at vagy Watch 3 Pro-t és részt vesznek a játékban, akár személyesen is találkozhatnak a Lewandowskival, a másik játékban szerencsét próbálók pedig eséllyel pályáznak 10 darab, Lewandowski által aláírt mezre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés