2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Lesz még fizikiai billentyűzetes BlackBerry

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A napokban fokozott figyelem irányult a patinás kanadai gyártóra, de nem csak a DTEK60 koncepciójának kiszivárgása okán.

Hirdetés

Miután John Chen, BlackBerry CEO tegnap bejelentette, vagy a sejtésekre alapozva megerősítette, hogy a cég beszünteti a hardverfejlesztést, a BNN-nek adott rövid interjújában azért utalt rá egyértelműen kimondta, hogy a BlackBerry mint olyan nem fog eltűnni a mobilpiacról, ráadásul további, stilizált szederrel ellátott készülékekre is számíthatunk. Első körben valószínűleg a kevésbé ellenállhatatlannak bizonyuló, Alcatel Idol 4-ből fabrikált BlackBerry DTEK50 utóda várható.

Az éppen tegnap kiszivárgott képek alapján hátlapra szerelt ujjlenyomat-olvasóra is számíthatunk, a korábban véletlenül, egészen hivatalosnak tekinthető forrásból ismert adatok mellett. Az 5,5 hüvelykes, QHD kijelzős DTEK60-at szintén a TCL fogja összerakni, Spandragon 820-as lapkából, 4 GB rendszermemóriával, 32 GB belső tárhellyel, amivel egyértelműen kategóriát lép az elődmodellhez képest. A videó alapján viszont sokkal érdekfeszítőbb konstrukciókra is számíthatunk, amelyek a hagyományos BB billentyűzet köré épülnek.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.