Megfizethetőnek ígérkezik a most megjelent Lenovo Tab K11 Plus

A Snapdragon 680 nem egy nagy szám ugyan, de több jó ponttal kompenzál a táblagép érte.

Különösebb felhajtás nélkül felkerült a Lenovo termékoldalára a Tab K11 Plus, egy alsó-középkategóriás táblagép. A termékoldal pedig listázza azokat a régiókat is, ahol már elérhető a tablet, ezek között ugyan Magyarország egyelőre nem szerepel, de több EU-s ország, például a csehek igen. Ennek fényében pedig várható a hazai megjelenés is.

Hirdetés

A Tab K11 Plus egy Android 14-es rendszerrel érkező, Snapdragon 680-as SoC-ra építő eszköz. A Qualcomm 2021-ben mutatta be a 4G-s Snapdragon 680 platformot, nyolcmagos CPU-jában négy Cortex-A73 (2,4 GHz) és négy Cortex-A53 (1,9 GHz) mag dolgozik, grafikus gyorsítója pedig egy Adreno 610-es. Táblagépben a Redmi Pad SE-ben láttunk már ilyet, tesztünk itt olvasható róla.

Lenovo Tab K11 Plus
Lenovo Tab K11 Plus [+]

A Lenovo 4,6 vagy 8 GB LPDDR4x memóriát és 64,128 vagy 256 GB UFS 2.2-es tárhelyet kínál mellé a Tab K11 Plusban, utóbbi modelltől függetlenül bővíthető microSD-vel, 1 TB-ig. Van LTE modemmel szerelt változat is, ott a microSD foglalat mellett egy SIM-kártyának is jut hely. A termékoldal szerint Wi-Fi 6-os modem, NFC és GNSS modul is van mindegyik K11 Plus tabletben GPS, GLONASS, Galileo és Beidou konstellációk támogatásával, a mobilnetes verzióban ott az A-GPS is.

A kijelző 11,45 hüvelykes LCD, felbontása 2000 x 1200 pixel és a maximális frissítése 90 Hz. A Lenovo azt írja, 400 cd/m2 a panel fénykibocsátása, ez átlagosnak mondható ebben a kategóriában. Szintén gyártói állítás, hogy az NTSC színtér 72%-át lefedi a panel, és TÜV minősítése van kékfénykibocsátás ellen. A keretbe egy 8 MP-es kamerát építettek a hosszanti oldal közepére.

[+]

A hátlapon egy 13 MP-es kamera foglal helyet, mellette ott a LED villanó. Elfért a 3,5 mm-es csatlakozó a rövid oldal szélén a kereten, alulra került négy Pogo pin tartozékok csatlakoztatására. A Type-C port USB 2.0-s. A széleken összesen négy hangszóró, ezek sztereóban szólalnak meg és megvan a Dolby Atmos minősítés. A készülékház 268,7 x 168,96 x 7,15 mm és 520 gramm, fémből van és csak szürke színben készül, jópofa adalék a narancs színűre festett bekapcsoló gomb és az, hogy IP52-es védett a tablet.


[+]

Lehet hozzá tollat vagy billentyűzetes tokot venni, ezek egyike sem alaptartozék a leírás szerint. A pontos árat egyelőre homály fedi, várhatóan 200 euróért vagy annak megfelelő helyi pénzért lehet majd megvásárolni a Tab K11 Plust az EU-ban.

Hirdetés

Használt Galaxy készülékeket is elkezdett értékesíteni a SES.HU

PR A SES.HU webáruház Samsung mobiltelefonok, táblagépek és azok tartozékainak forgalmazásával foglalkozik már hosszú évek óta. A repertoárjuk néhány hónapja kibővült porszívókkal, TV-kkel, audioeszközökkel – valamint használt Galaxy okostelefonokkal is.

Előzmények

Hirdetés