Közepes Galaxy kap One UI 3.0 bétát

Saját csatornáján jelentette be a gyártó, hogy béta szinten ugyan, de az M-szériás Samsungok Android 11-es is elkezdődik.

Hirdetés

A Galaxy M31 alapvetően nem kiemelkedő telefon, elsősorban az indiai piacra szánt, hatalmas akkumulátorral szerelt készülékről beszélünk, közepes Exynos 9611 rendszerchippel, 64 megapixeles főkamerával és 65 ezer forint körülinek megfelelő árcímkével. Örömteli ugyanakkor, hogy ennek a modellnek az Android frissítését sem felejti el a gyártó, és nem csak a csúcsmodellekre hozza ki az Android 11-en alapuló One UI 3.0-t.

[+]

Egyelőre béta szinten, de már ma elindul kinn a Galaxy M31 legfrissebb bétája, a tesztre a kártyafüggetlen eszközök tulajdonosai jelentkezhetnek a Samsung hivatalos oldalán keresztül. A M315FDDU2ZTLF verziószám talán nem is annyira sokatmondó, az viszont kissé furcsa, hogy még csak októberi Google Play csomag társul a frissítéshez.

Előzmények

  • Szintet lép a Galaxy M széria

    Az Indiában népszerű Galaxy M sorozat új modellje nem lépi át a kategória határait, de modernebb megjelenést kap és a szokásos, hatalmas akkumulátort.

Hirdetés