Körültekintést igényel az Oxygen OS Beta 3

Egyes felhasználók tévedésből a stabil, végleges szoftververziót kapták meg, ami komoly adatvesztéssel jár.

A OnePlus 8T volt az első modell, már a Google készülékeit leszámítva, ami Android 11 alapon érkezett, ráadsául az Oxygen OS legfrissebb verziójával. A gyártó még idén frissíti a 8-as és 7-es széria készülékeit a legújabb Android főverzióra és az Oxygen OS 11-re, a nyílt béta fázis már javában folyik. Viszont érdemes nagyon alaposan megnézni, milyen rendszerverziót kapunk, mert a 11.0.1.1 komoly veszteségeket okozhat.


[+]

Aki béta állapotú szoftverekkel dolgozik, nyilván felkészül nem várt eseményekre, jó eséllyel a biztonsági mentés is alap, de ha ez véletlenül elmaradt a telepítést megelőzően, nem szabad újraindítani a OnePlus 8-at és 8 Pro-t, mert elbúcsúzhatunk minden felhasználói adatunktól. Aki a béta helyett véletlenül a 11.0.1.1-es buildet kapta meg, újraindítás előtt töltse le a EZT az appot, aktiválja a Keep data menüpontot és csak utána folytassa a műveletet.

Előzmények

  • OnePlus 8T – fazonigazítás

    A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?

  • Decemberben a OnePlus 7 széria is Android 11-re vált

    A gyártó nem aprózza el a rendszerfrissítést, a 8-as sorozat után a 7-es termékvonal még idén frissül.

  • Megérkezett az Android 11

    Nincs sok változás a gyakorlatban, viszont máris béta tesztnél jár jó pár gyártó telefonja.

  • OnePlus 8 Pro - a túlgondolt

    QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.

Hirdetés