2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Kínában debütált a Galaxy A9 Pro

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Phone Radar

Megannyi pletyka után végre hivatalossá várt, érkezik a Samsung középkategóriás termékcsaládjának 6 hüvelykes kijelzővel szerelt tagja.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy tavaly decemberben a Samsung piacra dobta a Galaxy A5 és A7 2016-os változatát, a Galaxy A9 idei variánsa is bemutatkozott, ami a Galaxy A8 örökébe lépett. Addig azonban, amíg az előbbi két eszköz globálisan elérhető, utóbbi még mindig csak Kínában kapható. Hetek óta hallható hír, hogy a készüléknek újabb variánsa fog debütálni, ami most megtörtént, a világ legnépesebb országában ugyanis leleplezésre került a Galaxy A9 Pro, ami a testvérmodell kicsit fejlettebb változata. Az előlapon egy 6 hüvelykes, Full HD felbontású Super-AMOLED panel villan fel, szoftveres szempontból pedig a TouchWizzel ellátott Android 6.0.1 Marsmallow operációs rendszerre számíthatunk.


[+]

A motorháztető alatt egy 1,8 gigahertzen pörgő, nyolcmagos processzort is tartalmazó Snapdragon 652 chipset dübörög, rendszermemóriából pedig 4 gigabájt jutott, ami eggyel több, mint amit az A9-be szereltek. Az adattároló mérete is a duplájára nőtt, immár 32 gigabájton kell elférnie az adatoknak, ha pedig ez nem sikerül, még mindig adott a microSD támogatás. A hátlapon egy 16, az előlapon pedig egy 8 megapixeles kamerával lehet fotózni. Üzemidőben sem fog valószínűleg leszerepelni a Samsung újdonsága, ugyanis egy 5000 milliamperórás telep próbálja meg túlélni a mindennapokat. A home gombban megtalálható az ujjlenyomat-olvasó, ami minden bizonnyal Samsung Pay kompatibilis. A phablet fehér, arany és rózsaszín árnyalatokban érhető el, ára pedig 3499 jüan, ami járulékos költségek nélkül átszámolva 150 ezer forintot jelent.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.