Kijelző mögötti ujjlenyomat-olvasó jön a Meizutól is

A kijelző mögé épített ujjlenyomat-olvasó az idei év egyik leghangzatosabb trendje, noha hozzánk, komolyabb tesztre még egyetlen olyan modell sem jutott el, ami ezzel a technológiával kecsegtetne. Mindenesetre a Meizu sem szeretne lemaradni erről a vonatról, a kínai állami hírközlésből lehet olvasni a gyártó által benyújtott szabadalomról, illetve a cég szóvivője is nyilatkozott az ügyben, a Super mBack fantázianév mögött a korábbi érintőgomb minden funkciója ott lesz, de már csak az OLED panel mögött.


[+]

Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy pontosan mikor lesz ilyen mobilja a cégnek, lehet, hogy a következő Meizu X-szel debütál majd a nagyközönség előtt, az viszont biztosnak tűnik, hogy nem a Meizu 15-trió hozza el az új technológiát.


[+]

Végül, de nem utolsó sorban érdemes pár szót szólni a Meizu 15 Lite-ról, ami egyrészt megjárta a TENAA műhelyét és arany színben fotózták le, másik forrásból pedig egy kézben tartott, fekete példány is felbukkant, méghozzá egy árral: állítólag 1500 jüanba, azaz körülbelül 60 000 forintnak megfelelő összegbe kerül majd Kínában a Snapdragon 660-nal és 5,46"-os Full HD IPS kijelzővel ellátott, hátul tízledes körvakuval. A barátságosnak hangzó ár a 3/32 GB-os duóra vonatkozik, de állítólag lesz 4/64 GB és 6/128 GB-os memóriaopció is.


[+]

Elöl a felső káva közepére pozicionált szelfikamera nevezhető érdekesnek, alul hagyományos érintőgomb jelenik meg. A Meizu 15 Lite az utótag nélküli Meizu 15-tel és a Meizu 15 Plus modellel együtt, április 22-én mutatkozik be Kínában.

Előzmények

Hirdetés