Képeken egy új belépőszintű Honor

Az X60i Kínában kezdi karrierjét, később más néven megérkezhet a globális piacra is.

Újabb középkategóriás Honor modell készül megjelenésre. A Honor X60i (modellszám alapján LYN-AN00) a China Telecom kínálatában lesz elsőként kapható, az operátor pedig fotókat és információkat közölt a hivatalos megjelenés előtt a készülékről. A 8 vagy 12 GB RAM-mal és 256 vagy 512 GB tárhellyel szerelt mobil a MediaTek MT6833P chip köré épül, ez közismertebb néven a Dimensity 6080.

Hirdetés

Így nézhet ki a Honor X60i, ismerős lehet az X8b-bőlÍgy nézhet ki a Honor X60i, ismerős lehet az X8b-ből Így nézhet ki a Honor X60i, ismerős lehet az X8b-ből (forrás: GSMArena) [+]

Az előlapot a 6,7 hüvelykes panel foglalja el, és bár a képek alapján úgy tűnhet, hogy a Honor X8b-ben látott OLED került ide is, ez nem így van, FHD+ felbontású IPS LCD-re került a hosszúkás kamerasziget felül-középre. Az előlapi kamerának hagyott méret azért is furcsa, mert mindössze egy 8 MP-es szenzor került a telefonra. A hátlapon egy 50 MP-es kamera és egy 2 MP-es mélységérzékelő kapott helyet, ezeket egy négyzetes kiemelkedésen helyezték el.

X60i oldalrólX60i oldalról X60i oldalról (forrás: GSMArena) [+]

A MagicOS 8.0-s felülettel startol a mobil, tehát adott az Android 14, viszont sem ez, sem az 5000 mAh-s akku és 35 wattos vezetékes töltés nem nevezhető kiemelkedőnek. A kínai megjelenés elvileg július 26-án lesz, 1700 vagy 2100 jüanos áron RAM és tárhely függvényében, ami 84 ezer forintnak megfelelő összeg. Az X-széria tagjaként eljuthat a modell a globális vásárlókhoz is, de a kiszivárgott specifikációk alapján sok vizet nem zavarna azzal sem, ha Kínában marad.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés