Jövőre futhat be a OnePlus TV

Pete Lau társalapító-vezérigazgató a OnePlus közösségi fórumán bejelentette: felkészültek az AI-ra és az 5G adatkapcsolatra épülő következő öt évre, és izgalmas tervekkel várják a vállalat közeljövőjét. Lau elismeri: az otthoni környezet egy egyik legfontosabb a felhasználók életében, és épp most kezdik az okoskütyük az intelligens kapcsolatot a négy fal közé is elhozni. Éppen ezt a hullámot kívánják meglovagolni egy új termékkel: készülőfélben van a OnePlus TV. Lau kiemeli: többről kellene szóljon egy nagy képernyős otthoni eszköz a tévézésnél, és azt már a Business Insidernek teszi hozzá, hogy a mai darabok egyelőre nem aknázzák ki az aktív internetkapcsolat minden előnyét, a közösségi csatornák integrálását beleértve.


(forrás: OnePlus) [+]

A OnePlus TV-t okosfunkciókkal és mesterséges intelligenciával is fel kívánják vértezni, ám legalább ekkora hangsúlyt kaphat a mobillal történő, mélyebb szintű összedolgozás és a vezetékmentes tartalomátvitel. Azt ugyan Lau nem árulta el, hogy tévéjük melyik AI asszisztenst integrálná, illetve a 4K és HDR kulcsszavakra sem adott pozitív vagy negatív választ, mindenesetre a Business Insider szerint a OnePlus TV már 2019-ben piacra kerülhet, és utána még öt évig kaphat szoftveres frissítéseket. A OnePlus TV egyébként csak munkacím, a gyártó itt várja a terméknévre vonatkozó tippeket, méghozzá október 17-éig, ami gyanúsan egybeesik a OnePlus 6T lehetséges premierjével.

Előzmények

  • OnePlus 6 - gyorsjárat a szenzorszigetekre

    A piac legfürgébb telefonja sem úszta meg bevágás nélkül, de leperegnek róla a cseppek és a kritikák, ugyanis nagyon kevés hibája van, kamerában pedig végre előrelépett.

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

Hirdetés