Jövő héten ismét Okostelefon Akadémia

2014. szeptember 17-én 18:00 és 21:30 között kerül megrendezésre a 7. Okostelefon Akadémia, a Telenor méltán sikeres rendezvénysorozatának legújabb állomása, amely egy érdekes és nagyon is időszerű téma, az Internet of Things köré szerveződött. A három és fél órás rendezvényen persze nem próbálják meg átadni a roppant összetett téma mögött lévő összes tudást, hanem a következő területekre koncentrálnak:

  • Mit gondoltunk korábban az intelligens otthonokról? Mit hozhat a jövő?
  • Milyen eszközök vannak folyamatosan az internetre csatlakoztatva?
  • Lehet-e az intelligens otthon központja és irányító eszköze az okostelefon?
  • Hogyan tehetik az okos otthon megoldásai még ergonomikusabbá a lakásainkat?
  • Biztonságos, ha mindent az egymással kommunikáló gépek végeznek körülüttünk?

A rendezvényen a Mobilarena is képviselteti magát, olvasóinkkal a berlini IFA 2014 kiállításon tapasztalt élményeinket tervezzük megosztani.

A Millenáris D csarnokában (1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.) megrendezésre kerülő rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot az oa@eurolex.hu email címre kell küldeni OA7 tárggyal; a regisztrációkat a szervezők 2014. szeptember 16-án 17:00-ig dolgozzák fel, ha a rendezvény kapacitását meghaladó számú regisztráció érkezik, a későn regisztrálók lehet, hogy nem fognak helyet kapni, úgyhogy nem érdemes túl sokat várni az email elküldésével, ugyanakkor mint mindig, most is csak azoktól várják a regisztrációkat, akik tényleg el is fognak látogatni a 7. Okostelefon Akadémiára. További részletek az esemény Facebook oldalán olvashatók.

Előzmények

Hirdetés