Jön a következő Realme Watch

Komolyabb képességekkel és kerek formatervvel várható a Realme új okosórája.

Hirdetés

A Realme első okosórája, a Watch, árához képest igen korrekt készülék lett, nem egy komplex valami, de funkcionális és abszolút viselhető. A gyártó ugyan nem mutatott be konkrét terméket az IFA-n, de hosszasan ecsetelték a brand eddigi teljesítményét (elég jól hasítanak) és a jövőre vonatkozó stratégiai elképzeléseiket: még több elérhető árú 5G készülék, még több kiegészítő és integráns ökoszisztéma. Ennek egyik első darabja lehet az FCC által bejegyzett Realme Watch S Pro.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy mihez képest Pro, de annyi biztos, hogy ezúttal a kerek formátum mellett döntöttek. A kijelző ezúttal is AMOLED, de 454 x 454 pixel felbontással 1,39 hüvelyken, 46,1 milliméteres átmérővel. Azt nem tudjuk, hogy a keret csak egy keret-e, vagy funkciógyűrű, de nagyjából úgy néz ki és akkorának ígérkezik, mint a Samsung Galaxy Watch3, de az akkumulátor jelentősen nagyobb lesz (420 mAh). Viszont kicsit vastagabb is (12,8 mm).


[+]

A helymeghatározást beépített GPS végzi a GLONASS adataival kiegészítve, lesz pulzuszenzor, véroxigénszint mérő, giroszenzor, fényérzékelő, iránytű és feltehetően IP védettség és vezetékmentes töltés is, legalábbis a felhasználói kézikönyv és a képek alapján nagyon úgy tűnik. Opció lesz a zenevezérlés, a kamera vezérlése, a készülékkeresés, a női cikluskövetés, alvásmonitorozás és az automatikus tevékenységfelismerés. Mikrofon és hangszóró nem valószínű. Érdeklődve várjuk, hogy mikor és főleg mennyiért szándékozik mindezt bemutatni a gyártó. (Igen, a kézikönyvben látható képernyőfelvételek nagyon-nagyon hasonlítanak egy már létezőm egyedi platform dizájnjára.)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés