- [Re:] Super AMOLED panelt kap a Redmi Note 10
- iGO Primo
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- [Re:] Apple iPhone 11 - népalma
- [Re:] [Ricardo:] Tavaszi makró
- [Re:] [trebrona:] A4D916E9-B8DA-4E56-91E7-DBBA2C328713
- [Re:] Huawei P30 - kell ennél több?
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- [Re:] Samsung Galaxy A40 - középkezdés
- [Re:] Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hozzászólok Aktív témák
-
Huntszy
tag
"(itthon még mindig csak a Telekom)"
Tudja bárki amúgy, hogy a többi szolgáltató miért b*szik foglalkozni az eSIM-el? Annyira adnám ha lenne rá lehetőségem de nincs mert még mindig csak a magentásoknál van ilyen opció. Cserébe náluk már jó ideje, többieknél meg sehol kifli.[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Telenorral alig 1-2 órája beszéltem. Náluk még arról sincs infó, hogy mikor lesz erről infó. Visszakérdeztem az ügyintézőnél: az akciós listájukat nézem és jól értem, hogy olyan készülékeket árulnak, aminek eSIM-es megoldásai képtelenek internetes forgalomra a Telenor hálózatában? Természetesen csak bullshit jött reakcióba, de erre ő nem is fog tudni mit mondani, ezt a kérdést a döntéshozók felé kéne feltenni.
Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)
-
Viper26
nagyúr
"esésdeketálás" - ha ez így mégsem hibás, akkor ignore.
OnePlus 8T | Garmin fenix 6 pro
-
LosBlancosrm
addikt
És elmerték sütni az EKG-t.
Samsung Galaxy Note 9
-
AS
félisten
Ha nem lesz EKG nem lesz csere sem...
Samsung Galaxy S20 FE 5G , Samsung Galaxy Tab S6, Nubia Red Magic 3, Samsung Watch Active 2
-
Kasya
nagyúr
-
alexy92
aktív tag
Ez az óra egy hatalmas csalódás
-
mrThomi
őstag
válasz
LosBlancosrm #4 üzenetére
Szakadok
-
emre33
addikt
Acélon kívül van Titán verzió is.
Az könnyebb. De erősebb is?
PS5 lemezes,23 lapátos csendesebb verzió.
-
vodrosjozsi
senior tag
Ez az óra pokoli jól néz ki
Samsung Galaxy Note 10/Samsung Gear S3
-
Noukoum
addikt
Az az óra gyönyörűen néz ki, végre egy szép androidos óra. Tesztekre kíváncsi leszek, de kinézetével megvettek kilóra. Ha váltok iosről biztosan ezt veszem, de majd csak ha lemegy az ára.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Yany
addikt
Elég korrekt kis bemutató: https://www.youtube.com/watch?v=BhuqInmoIRc
Ha a lünetta nem került volna vissza rá, gyakorlatilag egy újradobozolt Watch 2... 2x annyiért. Ehh. Mindegy, Galaxy Watch-os vágyaim amúgy is szublimáltak az eSIM - Telenor egymásra nem találása miatt.
Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)
-
Tesco Value
őstag
Nem rossz az óra, de nem cserélem le rá a sima Watch-t.
-
Micsurin
veterán
A gyártok versenyeznek szerintem, hogy kié a rondább bazáribb fülhallgató design.
Peace is a lie. There is only Passion. Through Passion I gain Strength. Through Strength I gain Power. Through Power I gain Victory. Through Victory my chains are Broken. The Force shall free me.
-
mSchumi87
senior tag
Mi olyan szép rajta?
szerintem ugyan olyan mint az elozoek mar mint a galaxy watch
Samsung Galaxy S21/ Samsung Galaxy Watch 3/ MacBook Pro 13" Retina/ iPad mini 5
-
sony68
kezdő
Sony FW-1000XM3 a favorit továbbra is !
A hangminőség szerelmeseinek javasolt beszerezni
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Édesapám szeretne okosórát és nagy samsung fan, de jól olvasom, hogy hiába tud ez EKG-t, egészségügyi hatóság nem csak nálunk de még máshol se nagyon validálta az előző watch-nál se az egészségügyi funkciókat?
You are not prepared.
-
domerator
veterán
Galaxy Bean
Egyébként a most bemutatott gerétek simán elérték az Apple árszintjét
Reggae ‘till I die ... iPhone 12 mini, iPhone 4S 8GB iOS 6.1.3 (!!!), MacBook Air 2017
-
worxland
őstag
válasz
domerator #25 üzenetére
Úgy vannak vele, mint az Apple: amíg a plebs megveszi egyre drágábban, minek adnák olcsón? Megy a verseny, kinek a kacatja drágább, amitől az istenadta nép exkluzívnak és ennek folyományaként menőnek fogja azt gondolni.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
sheratan
titán
Tetszene ez a füles, de 70 ezerért elég drága sajnos. Majd ha akciózzák, akkor talán ránézek újra.
-
BionicDragon
újonc
"júzer" 😂
-
Szomorú, hogy hardveresen semmi újítás nem történt a galaxy watch 1 óta, ugyanaz a processzor dolgozik benne egy kicsivel több rammal, kapott egy új külsőt, és ennyit sikerült fejlődni két év alatt. Hogy akarják így utolérni az Apple-t? Olyan jó lenne egy smooth 60fps-es UI Androidon is...
-
worxland
őstag
Még mindig nem Android fut rajta, hanem Tizen.
Amúgy meg inkább ne érjék utol az Apple-t. Feleségemnek olyan van. Nincs AOD, és még így sem bír ki egy napot se egy töltéssel a vekkere. Kösz, inkább nem kell. Marad a GWA2. Az eleje viszont stimmel, a GW1 óta csak polírozás történt, érdemi előrelépés nem.[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Schuler888
aktív tag
Ugyanezt latom en is, ez egy uj kinezet kb, semmi erdemleges ujitas, viszont az apple orait utolerni? Hat mar eleve elottuk vannak, sokkal szebb design, mint az a krumpli, meg maga az OS is sokkal ergonomikusabb es szebb. Ja es a cikkbol hianyzik, de vernyomas meres is van benne. Nade, hogy 1 eves az active2 es meg csak talan d koreaban mukodik az ecg, az nagyon gaz. Es en szivesen latnek valami ferfi meretu orat is, 40-44-45-46os atmerok... sokaknak eleg, de aki azert kicsit nagyobb alkarral van szerelve, annak eleg butan mutatnak ezek a kis orak, vacillalok is az active2 visszakuldesen..pedig amugy, plane az uj fenyeben eleg jo vasar most.
-
dionaea
senior tag
Sikerült majdnem csinálni egy órát ami majdnem előre lépés az elődhöz képest. De 1 év alatt nem sikerült engedélyeztetni az EKG-t és még ennél a tipusnál is csak igérgetések vannak. Úgy gndolom a porbléma hogy pontatlan a szenzor és nem fogaja el az illetékes hivatal. Apple nek sikerül Samsung nem. Hát ez elég gáz. Pedig frontier cserén gondolkodtam de hát ez így édes kevés
"Bismarck was the real Death Star in her time"
-
Yany
addikt
Én a lünetta miatt vártam, szerintem szenzációs HID. Erre keresztbe tett a tény, hogy Telenornál nincs eSIM támogatás + kabásból egy laza 2x-es szorzó került az árcédulára a Watch2-höz képest.
Nagyon sajnálom, de annak ellenére, hogy nagyon tetszik külsőre is az óra, a fentiek spóroltak nekem nagyon sok pénzt.
-
Schuler888
aktív tag
"Úgy gndolom a porbléma hogy pontatlan a szenzor és nem fogaja el az illetékes hivatal."
Ez kizart, elegge egy kaptafa egy ilyen szenzor gyartasa, es D Koreaban ami egy eleg maximalista, preciz orszag, megszereztek a tanusitvanyt. Tehat valoszinuleg a burokracia lesz a ludas, de egyre nagyobb gaz a dolog ahogy lesz egyre messzebb az active2 kiadasi datuma -
dionaea
senior tag
válasz
Schuler888 #35 üzenetére
Az Apple nek mikor kijött az első EKG merős órája még nem volt meg az engedély és 1-2 hónappal később meglett. A Samsungnál ez már lasssan másfél éve nem sikerült. Lehet, a régi formátumu TPS jelentést használják nem az újat. Erre mikor fognak rájönni Galaxy watch 6 nál?
Én nem hiszem hogy ez a baj. DE tök mindegy a lényeg, hogy nem működik és nem is tudjuk mikor fog működni"Bismarck was the real Death Star in her time"
-
törölt tag
szerintem valami pénz vagy megállapodás lehet a háttérben nem tudom hogy ez saját technológia ami védve van az aplenál mert könnyű lemásolni gondolom nem sötét anyagot kell csinálni érthetetlen mi az oka hogy nem tudják megcsinálni vagy miért nem megy át ha applenál már működik lehetséges hogy szoftveresen jobb mármint nem a hardver a lényeg hanem a szoftver ami elemzi az adatokat és kalkulálja az eredményt mint a vérnyomás mérő ad meg a súlyod magasságod életkorod és az alapján kapsz vérnyomás eredményt kicsit figyeli a mozgást és kapsz egy sac/kb eredményt.
[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
Azt tudni hogy milyen refresh rate van a Watch kijelzojenek? Ugy tudom az Apple Watch adaptive refresh rate-t tudd, ez is?
Samsung Galaxy S21/ Samsung Galaxy Watch 3/ MacBook Pro 13" Retina/ iPad mini 5
-
the_stig
tag
Kinézetre tisztára olyan, mint a Gear S3 Frontier, max a lünetta recéi kisebbek. De végre ismét védi valami az üveget. Innentől kezdve viszont a kb négy éves órám ismét divatba jött.
Ráadásul eddig még ez is megkapta a legújabb sw-t. Ha nincs ekg, akkor tényleg értelmetlen lenne váltani.
-
PeteePeti
senior tag
Sestoreban rendelt Watch 3-at ma Bravophone átadta GLS-nek! Holnap érkezik elvileg!
Samsung Galaxy S21 Ultra | Samsung Galaxy Watch 3 45mm | Samsung Galaxy Tab S5e | Samsung Galaxy Buds+ | Merida Crossway XT-Edition 2020 | Siemens VECTRON
-
MLA
tag
Sziasztok, kövezzetek meg (persze csak képletesen) de nekem nagyon tetszik az óra. Gondolkodok a vételen, de ... eSIM képes modelt tényleg csak a szolgáltatóknál kapni, illetve a 41-es modellből nincs fekete csak ezüst meg arany vagy csak én vagyok vaksi?
-
sirály69
őstag
Szerver Hosting Debrecenben
Hozzászólok Aktív témák
ma A Watch 3 és a Buds Live is bemutatkozott a Note telefonok mellett, mindkettő inkább egy alapos frissítésnek tűnik.
- HP 15-dw2009nt - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - Core i5, 8GB, 512SSD, GeForce, Win10
- HP EliteBook 845 G7 Ryzen 5 4650u PRO!/16GB DDR4/256SSD 2024-ig HP GARI!
- Új Lenovo C340-14IML x360 Érintős Ultrabook Tab 14” -30% Bivaly i5-10210U 8GB 512GB SSD FULLHD IPS
- Cyberpunk 2077 PC eladó,részletek a leírásban!
- Kingston HyperX FURY 8GB DDR3 1866MHz HX318C10FB/8
- Dell E5470 i5, 256GB SSD, 8GB, HD/FHD IPS, Magyar világítós billentyű
- Hp ProBook 4530s 15.6" 2Gen Core i3 4GB/320GB
- Dell E5450 szép állapotú i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós magyar billenntyű
- Gamer PC alap! MSI B450 TOMAHAWK MAX - 2700X - 2x8GB 3200MHz - Stb.
- Új Pimax 8k plus Vr szemüveg (2020 as modell!!!), audio pánttal eladó!
Állásajánlatok
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged
Cég: Green Tech Innováció Zrt.
Város: Szombathely