Jöhet a 4G képes Nokia 3310 is

A Nokia 3310 teljes joggal épített a maga idejében igen népszerű készülék iránti nosztalgiafaktorra, vagy arra, hogy van aki tényleg csak hanghívást óhajt bonyolítani és kivételes esetekben rövid szövegeges üzeneteket küldeni az eszközzel. A megvalósítás a klasszikus megoldás fényében kissé felemásra sikerült, már át is csomagolták, hátha vonzóbb lesz a termék, viszont minden hibája ellenére élből a legkeresettebb butatelefonná vált Európában. Noha az alapmodell még a 3G hálózatokat sem ismeri.

Új színvariációkat is kapott a 3G képes modell
Új színvariációkat is kapott a 3G képes modell

Ezt nemrég orvosolták; állítólag a felhasználói kérések kritikus tömegét elérve döntött úgy a HMD, hogy legyen 3G képes Nokia 3310, ami alapvetően nem rossz elgondolás. Snake is lesz benne. Ajey Mehta, a HMD indiai regionális alelnöke viszont egy interjúban felvetette, amennyiben igény mutatkozik rá, komolyan fontolóra veszik a 4G képes Nokia 3310 piacra vezetését is, legalábbis Indiában. A 3G-s verzió kimarad, mert arrafelé vagy 2G van, vagy LTE. Amit a Jio Infocomm (indiai szolgáltató) ki is használt. A Nokia kivárja, hogy milyen fogadtatásban részesül a 4G képes, alacsony árfekvésű, nyomógombos Jio Jio Phone, aztán meglátják.

Azóta történt

  • Jól fogynak a Nokia készülékek

    Annak ellenére, hogy nem tökéletesek, a csúcsmodell pedig csak most futott be, igen jól szerepelnek a piacon a HMD Global Nokia márkájú eszközei.

  • Újra Nokia 106

    A HMD bemutatta a Nokia 106-ot, ami tulajdonképpen öt éve létezik ezen a néven. Kicsit újabb a dizájn, de nem sok minden változott. A megnevezés sem.

Előzmények

  • A Nokia 3310 a legkapósabb butamobil

    Legalábbis Nyugat-Európában a klasszikust kétes eredményekkel felidéző telefont helyezték a legtöbben kosárba.

  • Bemutatkozott a 3G képes Nokia 3310

    A HMD Global nagyon igyekszik, hogy vonzóvá tegye a klasszikusnak számító 3310 újragondolt változatát, több-kevesebb sikerrel. A 3G képesség mindenesetre jobb ötletnek tűnik, mint az új csomagolás.

  • Nokia 3310 - tolat a nosztalgiavonat

    Kétségtelenül az idei év mobilos poénja, hogy a HMD visszahozta a 3310-est. Ami egyébként telefonként is ki tud szolgálni bizonyos igényeket, de ne homályosítsa el ítélőképességünket a nosztalgia.

Hirdetés