James Blunt zenéje is tartozéka a Nokia 3250-nek

A Nokia meglepetéssel várja a zenekedvelő mobilozókat. A kezdeményezés lényege, hogy a május 31-ig Nokia 3250-est vásárlókat James Blunt Back to Bedlam című új albumával ajándékozzák meg a Nokia mintaboltokban. A népszerű brit énekes zenéjét a telefonok memória-kártyájára töltik fel, amit aztán kiváló minőségben élvezhetünk a zenehallgatásra optimalizált készülékeken. Bárhol, ahol éppen kedvünk tartja.

A Nokia 3250-est kifejezetten a zene-imádóknak fejlesztették ki, akiknek fontos, hogy készülékük a hagyományos és továbbfejlesztett mobiltelefon-funkciókon kívül minden zenei igénynek is megfeleljen. Ennek szolgálatába állították az elcsavarható billentyűzetet, ami a funkciók közötti váltogatást gyerekjátékká teszi. A telefon akár 750 dal tárolására is képes, és fel van szerelve FM rádióval is. A Nokia 3250 zenelejátszója számos digitális zeneformátumot támogat, többek között az MP3-at, a WMA-t, az M4A-t, és az AAC-t, így a zenék egyszerűen feltölthetők és továbbíthatók. A zenéket emellett menet közben a hálózaton keresztül is letölthetjük, kedvenc dalainkat pedig beállíthatjuk csengőhangként.

A felhasználók a kedvenc CD-iken található dalokat a Nokia Audio Manager szoftverrel digitális zenefájlokká alakíthatják, majd saját zenei gyűjteményük és kedvenc válogatásaik ikonját a számítógépről közvetlenül a telefonra tehetik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés