Hirdetés

2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Ilyen lesz a Samsung Galaxy A50

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Pricekart

A specifikáció mellett a Pricekart a Galaxy A50 megjelenésére vonatkozó információk birtokába is jutott. A Galaxy Apps pedig az új hordható eszközöket leplezte le.

Hirdetés

A Samsung Galaxy A sorozat idei modelljeinek specifikációja tulajdonképpen hiánytalanul került nyilvánosságra a Pricekart jóvoltából, amit még nyilván nem kell hivatalos termékleírásnak tekinteni, de nagy valószínűséggel nem álmukból felriadva ötölték ki az egészet. A felső-középkategóriás termékvonal szerényebb képességekkel bír majd, mint a néhai Galaxy A széria, például műanyagból építkezik és eddig IP védettségről sem tudunk.


[+]

Galaxy A50 viszont három kamerával, akár 6/128 GB memóriával és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik majd. A jól értesült Pricekart szerint pedig az alábbiak szerint fog festeni, illetve elvileg a prémium szegmenshez közelebb eső A modellek is várhatóak, A70 és A90 néven.

Az új hordható eszközöket pedig a Samsung leplezte le, a még be nem mutatott készülékek már feltűnnek a Galaxy Wear alkalmazásban, ami nekem véletlenül sem hajlandó jelenleg frissülni, de megnyílni sem, úgyhogy a képernyőfelvételt kölcsönöztem, amin jól látható, hogy a Galaxy Watch Active és a Galaxy Buds már választható opcióként van jelen a listában.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.