Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Sony Xperia 1 IV - van, aki forrón szereti
Új hozzászólás Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
Szerintem meg pont jó volt a Fold 4 mérete.
Ha az 5 marad ezen a méreten + még porálló is lesz az nagy jóság. Már csak az S-Pent kéne valahova beszuszakolni..."a nép kedvenc itala a skót whisky, amelyet választott képviselői útján fogyaszt"
-
prolad
őstag
Az várható volt, hogy nagy kamerás újítás nem lesz, bár én örülnék egy picit vastagabb Foldnak, ahol ilyenen nem spórolnak. Meg egy szélesebbnek is, akkor a belső kijelző is nagyobb lenne. Nem sokkal, 4-5 mm extra szélesség a külső kijelzőnek, már egészen jó lenne.
-
joey04
titán
Kamerákból sajna nem lehet még a csúcsot belepakolni ebbe a formába továbbra sem...
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Lajmund
tag
Erre vártam meg még a 23 ultrát néztem. Az utobbit meg is vettem. A foldoknak kell még pár év mire igazán jók lesznek. Pl gyenge belsö képernyö felbontás sérülékenység elég nagy hátrány. Kamerát még tulélném hogy gyengébb. Pusz lehetne nagyobb mert elég csimasz a külsö képernyö. Nekem olyasmi tetszene ha az ultrát szét tudnám nyitni 3 ultrányi kijelzö ugyanolyan pixel sürüséggel persze. Na az ugy nagyon bejönne.
[ Szerkesztve ]
-
Nemeth-R
csendes újonc
Az engem is érdekelne. Egy kicsit legyen szélesebb, azzal egyetértek, meg lehetne kevésbé körömmel benyomható, de kisebb még véletlenül se.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Fontos külső elvárást pipálhat ki a Samsung következő tablet/telefon hibridje, a fotós csomagot viszont újrahasznosítja.
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Gyönyörű állapotú iPhone 13 Pro 128GB eladó!!
- iPhone 11 128GB Green kártyafüggetlen hibátlan állapotú-1 hónap garancia, számla-N017
- iPhone 11 Pro 64GB Space Gray független jó állapotú-1 hónap garancia, számla-R6524-Face ID hiba
- iPhone 11 64GB Black kártyafüggetlen használt állapotú-1 hónap garancia, számla-R5452
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: pepris.de
Város: Budapest