Hirdetés

Huawei Experience: Szeretnél tesztelni egy P40 lite-ot?

Huawei Fan Club néven új programot indít a gyártó, ahol tesztelőket keresnek, hogy jobban megismerhessék a vásárlók véleményét.

Nem titok, hogy a Huawei számára most kiemelten fontos, hogy minél több visszajelzést kapjon a Google ökoszisztémát nélkülöző telefonjairól. A legjobb visszajelzés pedig mindig a felhasználóktól jön, ezért a gyártó hazai képviselete úgy döntött, hogy 100 kiválasztottnak hosszabb távra kölcsönad egy P40 lite nevű telefont, hogy aztán megismerhesse ezen emberek véleményét a HMS rendszer kapcsán.

Persze nem úgy zajlik a dolog, hogy véletlenszerűen kiválasztanak 100 embert, hanem létrehoztak Huawei Fan Club néven egy rajongói felületet, akik pedig ácsingóznak arra, hogy egy P40 lite-tal töltsék a következő hónapokat és szívesen megosztanák a Huawei-jel a tapasztalataikat, azok ennek a rajongói csoportnak lesznek majd a tagjai. A csoportba a gyártó hazai képviselete egy kérdőív kitöltése után választja be azt a 100 érdeklődőt, aki aztán majd a P40 lite-tal hosszabb távon is megismerkedhet.


[+]

A felhívást a Huawei saját Facebook oldalán, illetve weboldalán is közzétette, itt olvashatók a részvételi szabályok és innen érhető el a kérdőív is. Összesen három fontos kérdésre kell válaszolni, mióta van a jelentkezőnek Huawei telefonja, milyen készüléket használ jelenleg és miért lenne tökéletes Huawei Fan Club tag. A válaszokat a Huawei hazai képviselete értékeli majd, május 7-én 12:00-ig lehet kitölteni a kérdőívet, 13-án pedig megtörténik az eredményhirdetés is.

Mi azt tanácsoljuk (csak halkan), hogy talán segít a pozitív elbírálásban, ha a pályázó jelzi, hogy aktívan részt vesz a Mobilarena kapcsolódó fórumain a HMS-sel és az új Huawei eszközökkel kapcsolatos eszmecserékben, de ez természetesen nem feltétele a jelentkezésnek. Ugyanakkor viszont mi is örülünk annak, ha nem csak mi tudjuk tájékoztatni a látogatókat arról, hogy milyen az élet egy HMS-es telefonnal, hanem egyre több olvasói tapasztalat is születik, ezért bátorítunk mindenkit, hogy ha van egy csöpp ideje ilyesmivel foglalkozni, akkor jelentkezzen bátran.

Előzmények

  • Huawei P40 lite - kényszerpályán

    Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.