HTC Universal: 3G okostelefon Windows-zal

Már a képre rápillantva látszik, hogy nem akármilyen kütyüről van szó. A HTC Universal kis szerencsével hazánkban is kapható lesz, hiszen a T-Mobile MDA IV néven dobja majd piacra világszerte, de akár a Vodafone színeiben is megjelenhet.


Meghízott

 

Hirdetés

Összecsukott állapotban PDA-ra emlékeztet az eszköz, kinyitva pedig egy felhízlalt kommunikátorra. De egyből lehervad a külső miatt felvillanó gúnyos mosoly a bíráló ajkáról, ha a telefon tulajdonságai kerülnek szóba. Az MDA IV ugyanis gyakorlatilag mindent tud, amit egy ilyen kategóriájú készüléktől elvárhatunk.


Forgatható fedlap

 

A forgatható fedlapon elhelyezkedő TFT kijelző 640x480 pixeles. Ez a felbontás már elég finom ahhoz, hogy egy weboldal több-kevesebb kompromisszummal megjelenjen rajta, amire nagy az esély, hiszen a 3G hálózatok támogatás mellett beépített Wi-Fi is található a készülékben.

A Windows Mobile 5-ös rendszerét futtató eszköz legalább 1,3 megapixeles kamerával érkezik, memóriája SD kártyával lesz bővíthető, valamint nem hiányozhat az infra, a Bluetooth és az USB kapcsolódás lehetősége sem. A tervek szerint hamarosan piacra kerül a készülék.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés