Huawei U636: adatátvitel felsőfokon

A Huawei eddig leginkább hálózati elemeiről volt ismert, routerek, switchek gyártásával foglalkozik, a Cisco egyik legnagyobb vetélytársa. Most azonban megmutatják, hogy a mobilbizniszben is számolni kell velük.

Hirdetés

A kiváló képességekkel megáldott eszközt ezentúl szinte bárhol a világon használhatjuk adatátvitelre, ugyanis nemcsak a nagy sebességű 3G hálózatokon képes működni, hanem támogatja mostanra már kissé elavult GPRS kapcsolatot, azaz a 2,5G-t is.

A hardver kiépítése - mint már említettük – szintén figyelemre méltó. Az 1.3 megapixeles kamera keresőjeként is szolgáló, 262k színárnyalatos, QVGA felbontású kijelző mellett az önarcképek készítését nagyban segítő, külső kijelző is hasonló színmélységgel rendelkezik. A 22 MB belső memória elég soványkának tűnhet első hallásra, de szerencsére SD kártyával nagyban növelhetjük az MP3 lejátszó számára is kellőképen kihasználható tárhelyet. A java játékok, a Bluetooth, az USB és az IrDa kapcsolat már szinte csak hab a tortán.



A 820 mAh akkumulátor a gyártó adatai szerint 150 perc beszélgetést, és 200 óra készenlétet biztosíthat. A megjelenési dátumról sajnos nincsenek bővebb információink.

Azóta történt

Hirdetés