Hol szökik a meleg?

Az Ulefone Armor 18T Ultra hőkamerája rengeteg helyzetben lehet hasznos, főleg, ha a körülmények sem éppen ideálisak érzékeny műszerek bevetésére.

Az Ulefone nem csak simán mindenálló, tehát hivatalos MIL-STD és IP68/IP69K minőstésű, masszív és hosszú üzemidejű készülékeket kínál, de számos extrát is pakolnak az eszközökbe, mint például a uSmart csatlakozófelület, amihez mindenféle praktikus kiegészítőt kapcsolhatunk. A Dimensity 7050-es szettel szerelt Ulefone Armor 18T Ultra különlegessége, már a kompetens hardveren és a strapabíró kivitelen kívül továbbfejlesztett a hőkamera, ami számos esetben jöhet kapóra, például, ha a felszolgált tea hőmérsékletének elégtelenségét szeretnénk nem csak úgy érzésre megvitatni a vendéglátó egységgel, vagy szökik a meleg a lakásból.


[+]

Csak viccelünk, nyilvánvalóan van a 160x120 pixel felbontású, FLIR Lepton 3.5 radiometrikus érzékelőnek életszerűbb és hasznosabb felhasználási területe is, például a járművek motorterének átvizsgálása, az elektromos áramkörök túlterhelt szakaszainak azonosítása, a csövek szivárgásának észlelése, a háztartási készülékek hőmérsékletének felmérésére, de akár az emberi testhőmérséklet mérése is opció. Az Armor 18T kamerája négyszeres hőfelbontást kínál az elődökhöz képest és akár 400 Celsius fokot is azonosít, így akár vaksötétben is részletesebb és precízebb hőképet biztosít.

A 120 Hz-es LCD panellel szerelt Ulefone Armor 18T Ultra ma még kedvezményesen szerezhető be a gyártó hivatalos webshopjában 512 GB-os belső tárhellyel, ami jelenleg 185 ezer forintos összeget jelent a Black Friday keretén belül, plusz egy vezetékmentes töltőegységet.

Előzmények

Hirdetés