Hirdetés

2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Hatféle „Xperia Z6" jelenhet meg jövőre

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

Úgy néz ki, hogy jövőre nem csak egy „Xperia Z6", hanem egy egész flotta mutatkozhat be 4 hüvelyktől 6,4 hüvelykig bezárólag.

A berlini IFA kiállításon nem csak az aktuális Sony csúcsmodell, az Xperia Z5 látott napvilágot, bemutatkozott mellette a Z5 Compact és a Z5 Premium is. Ez a három készülék jó eséllyel semmi ahhoz képest, amivel jövőre készül a japán gyártó, ugyanis nem kevesebb mint 6 eszközt láthatunk majd „Xperia Z6" név alatt. Az eddigi feltételezések alapján a legkisebb az Xperia Z6 Mini lesz 4 hüvelykes kijelzővel, ezt követi majd a 4,6 hüvelykes Xperia Z6 Compact, majd az utótag nélküli, 5,2 hüvelykes Xperia Z6. A phabletek listája is gyarapszik, az Xperia Z6 Plus 5,8 hüvelykes megjelenítőt kaphat, míg a sort az Xperia Z6 Ultra zárja majd 6,4 hüvelykes óriáskijelzővel.

Hasonlít a korábbiakra, mégis némileg eltér az Xperia Z5 formavilága
A berlini IFA kiállításon mutatkozott be az Xperia Z5 két testvérével együtt. [+]

Akárhogy is számolgatunk, ez eddig öt eszköz, viszont a kínai Mobile-dad értesülései szerint itt nem ér véget a felsorolás, jön ugyanis az Xperia Z6 Lite, ami 5 hüvelykes megjelenítőt és hatmagos Qualcomm Snadragon 650 vagy 652 (leánykori nevükön Snapdragon 618 és 620) rendszerchipet kaphat. A 385 dollárosnak (átszámolva körülbleül 110 000 forintosnak) pletykált kütyü egyszerre mutatkozhat be a Z6 család többi tagjával, erre előreláthatólag májusban kerül sor. A Sony tehát nem lassít, jövőre egy egész flottányi „Xperia Z6" kerülhet a tesztasztalunkra.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.