Gyorstöltést mindenkinek!

A Huawei elég komolyan veszi a gyorstöltést, az első generációs, 22,5 wattos SuperCharge esetében az 5 amperes áramerősség 4,5 voltos feszültség mellett került közvetítésre, ami kisebb hőtermeléssel járt, mint a korábbi 18 wattos 9V/5A FastCharge szabvány. A Huawei technológiáját a TÜV Rheinland is hitelesítette. A második generációs SuperCharge a Mate 20 Pro és Huawei Magic 2-vel elérhető 40 wattos teljesítményű megoldás, ez nagyon gyors, viszont aránylag drága megoldás, ezért a Huawei köztes megoldáson dolgozik.

A ChargerLab exkluzív információi szerint a 10 volt feszültségű, 2 amperes, 20 wattos gyorstöltés lehet a SuperCharge harmadik generációja, ami lényegesen kedvezőbb áron megvalósítható megoldás, mint a prémium kategóriás variánsa, így jövőre a középkategória aljától  elérhetővé válhat a Huawei és a Honor modelljeiben.

Előzmények

  • Huawei Mate 20 - huszadrangú eltérések?

    Azért van különbség, de a Huawei Mate 20 így is egy remek készülék. A kérdés csak annyi, hogy százezerrel konszolidáltabb összegért mit tud - és mit nem tud - a Mate 20 Próhoz képest.

  • Még gyorsabb gyorstöltés a Huaweitől

    Úgy tűnik, a Huawei tapos még egy kicsit a gázpedálon a SuperCharge töltés új generációjának esetében.

Hirdetés