Golfos Watch5-ért sem kell már Koreáig szaladni

A Samsung Galaxy Watch5 Golf Edition Nagy Britannián keresztül közelít az európai piachoz.

Hirdetés

A Samsung Dél-Koreában, illetve az amerikai piacon mutatta be a Galaxy Watch5 golfra kihegyezett különkiadását, ami most már az Egyesült Királyságban is elérhető a sportág szerelmesei számára. A Golf Edition fekete tokozással, fekete-fehér szíjjal választható az alapmodell esetében mindkét méretben (42 és 44 milliméter), de 45 milliméteres Watch5 Pro-ban is pályára léphetünk.


[+]

A Golf Edition kizárólag szoftveresen különbözik a hagyományos Watch5-től, minden paraméter és alapfunkció elérhető, extraként viszont előre telepítve találjuk a Smart Caddie alkalmazást, ami világszerte 40 ezer golfpálya adatait integrálja és számos funkcióval támogatja az élményt. Az alkalmazás egyelőre csak a Watch4 és Watch4 Classic modellekre tölthető le, úgyhogy a sportágspecifikus extrákhoz, a stílusos outfithez és egyedi számlapokhoz mindenképpen a Golf Editiont érdemes választani a Watch5 esetében.

[+]

A Golf Edition kizárólag WiFi-képes változatban kerül forgalomba, de az extrákra picit rá kell fizetni. Az előrendelés már él, az értékesítés pedig január 26-án indul. A 40 milliméteres változatért 319 fontot (143 ezer forint) kell fizetni, a 44 milliméteres tokozás 339 fontba (152 ezer forint) kerül, a Pro variáns pedig 479 fontért (215 ezer forint) választható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés