500 dolláros edzőtárs

Hirdetés

A Garmin többnyire szenzorosan jól felszerelt, maszkulin, sportos, de hétköznapi szettekkel is hordható órákkal támad, mint a CES-en bemutatott fēnix sorozat darabjai, most sincs ez másként. A Forerunner 935 választható élénk színű szilikon szíjjal, amit az edzőruhával együtt cserélhetünk le bőr vagy fém szíjra az alkalomnak megfelelően. Az óratest viszonylag kicsi, mindössze 47 milliméter, de aránylag vastag, 13,9 milliméter.


[+]

A 49 grammos tömeg egészen könnyednek tekinthető, az akkumulátor viszont elvileg 2 hétig is bírja okosóra módban, míg GPS követést, GLONASS információkkal kiegészítve 24 órán keresztül tud folytatólagosan végezni. A kijelző 240 x 240 pixel felbontású MiP technológiás LCD, az egész holmi pedig 5 atmoszféra nyomásig van hitelesítve. A mért eredményeket 64 MB terjedelemben képes tárolni.


[+]

A Garmin Forerunner 935 megvásárolható úgynevezett komplett csomagban, amihez jár egy váltás szíj, egy önmagában is 130 dolláros HRM-Tri Monitor, egy 100 dolláros HRM-Swim Monitor, Quick Release Kit és maga az óra, ami mindezek nélkül 499 dollár, ezekkel együtt viszont csak 649. A rendszer egyébként nem csak a teljesítményt figyeli, de az adott mozgástípusnál elvárható dinamikát, futásnál az egyensúlytartást, lépéshosszt és talajérintést, ehhez viszont szükség lesz a pulzusszám-figyelő kiegészítőre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés