2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Galaxy blog: Koreában nem bírnak betelni a Note7-tel

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: The Korea Herald

Házi rekordot döntött Dél-Koreában a Samsung: egy Galaxy készülékből sem rendeltek elő rövid idő alatt annyit, mint ahány igény rövid idő alatt az íriszleolvasós Note7-re érkezett.

Nem kérdés, hogy a Galaxy Note7-tel a Samsung az S7 és az S7 edge komoly sikereire kíván építeni, éppen ezért a korábbiaknál is közelebb van egymáshoz a két széria küllemben, tudásban és felszereltségben. A Note7 persze az ár- és a tudáslista tetején van, hiszen a villámgyors működés, a vízálló burkolat, a modern küllem és az edge kijelző mellett S Pen stylust, íriszleolvasó azonosítást és alapból 64 gigabájtos tárolót kínál.


[+]

Eddig, úgy tűnik, a felár ellenére is kapós a megjelenésre váró phablet: a The Korea Herald információi szerint augusztus 9-ig, két nap alatt 200 ezer előrendelés érkezett a por-, homok- és vízálló phabletre, ami kétszer több, mint amennyit az S7-re pár hónappal korábban leadtak a gyártó hazai piacán. Segíti a Samsung helyzetét Dél-Koreában a számos kapcsolódó akció és kedvezmény: a mintegy 250 ezer forintért  kosárba helyezhető Note7 mellé egy Gear Fit 2, kijelzőcsere esetén 50%-os kedvezmény és 25 ezer forint értékű ajándékutalvány jár Samsung Pay Mallban. Dél-Koreában augusztus 19-től kezdi a Samsung a Note7-et kiszállítani.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.