Galaxy blog: Három színben jelenik meg a Galaxy Note 3

A SamMobile blog újabb információkkal jelentkezett a hamarosan leleplezésre kerülő Galaxy Note 3-ról. A premier közeledtével egyre több pletyka kap szárnyra a specifikációval és a szoftveres képességekkel kapcsolatban, a szóbeszéd többek között 1080 x 1920 képpontos felbontású, 5,68 hüvelykes képátlójú kijelzőről, Snapdragon 800 lapkakészletről, Android 4.3-ról és 3 GB RAM-ról szól.

A legújabb pletykák a külsővel kapcsolatosak, az említett szakportál értesülései szerint első körben három színváltozatban érkezik majd a dél-koreai vállalat telefon-táblagép hibridje. Az egyes kivitelek eltérő időpontban kerülnek majd a boltok polcaira: a premier után a fehér és a fekete változat lesz kapható, melyet hét hét múlva egy rózsaszín modell követ majd.

Persze ezeket az információkat fenntartással kell kezelni, hiszen a Samsung hivatalosan még nem mutatta be a készüléket. A lepel lerántására egyébként már nem kell sokat várni, a legújabb Note-ot ugyanis minden bizonnyal a berlini IFA kiállítás előtti sajtótájékoztatón, szeptember 4-én mutatják majd be. A rendezvényen kis csapatunk is részt vesz majd, így természetesen az élő közvetítés sem marad majd el.

Azóta történt

Előzmények