Hirdetés

Fotókon az LG okosórája

A kifejezetten kiegészítőkhöz szánt Android Wear operációs rendszer bemutatásakor a Google partnerei a köré épülő karórák első generációját is leleplezték, melyek közül a legnagyobb figyelmet a kerek kijelzővel szerelt Moto 360 kapta. A valóban karórát idéző amerikai topmodell árnyékában az LG is bejelentett egy kevésbé futurisztikus formavilágú megoldást, ám a hivatalos sajtóanyag leginkább csak a Google-lel való szoros együttműködés részleteit taglalta mindenféle konkrétumok nélkül. Nem sokkal később két látványterv is napvilágot látott, mostanra pedig már azt is tudni lehet, hogy a G Watch az Egyesült Királyságban 180 fontért, vagyis nagyjából 67 000 forintért kerül a boltok polcaira július vége előtt.

A Motorola eközben videók és interjúk garmadájával árasztotta el a nagyközönséget, mely a dél-koreai vállalatot is némi aktivitásra késztetett. A Pocket-lint szerkesztősége az elsők között tapogathatta meg a G Watch első prototípusát, melyet bekapcsolni nem lehetett ugyan, de azért néhány dolog így is kiderült. A beszámoló szerint az eszközön egyetlen gomb sem lesz, vagyis kizárólag hanggal és érintéssel lehet majd vezérelni, illetve a testreszabhatóság jegyében az óraszíj cseréje is megoldható lesz. Az oldal külön kitért a G Watch tömegére, mely a „súlytalanság” gagyi hatása helyett igen kellemes, prémium érzetet kelt.

Azóta történt

  • G Watch – további részletek

    Cseppenként adagolja az Android Wear-alapú víz- és porálló karórájának műszaki paramétereit az LG.

  • Kerek okosórával támad a GEAK

    A Motorola prémium okosórája előtt debütálhat egy kínai gyártó szintén kerek megjelentővel felvértezett kiegészítője.

  • Fotón az LG G Watch

    Lencsevégre kapták az LG és a Google által tervezett Android Wear operációs rendszert futtató okosórát.

  • Android Wear – további részletek

    A fejlesztőkészlet kiadásával együtt további részleteket is elárult a kiegészítőkre szánt operációs rendszeréről a Google.

Előzmények

Hirdetés