Forgatható fülkampóval érkezik az Anker Soundcore Sport X10

A TWS fülhallgatókon 210 fokban mozog a fülbe akaszkodó kapaszkodó, így állítólag kényelmesebb és stabilabb viselésük.

Új, sportra szánt fülhallgatót jelentett be az Anker. A Soundcore Sport X10 in-ear kialakítású IPX7-es védettséget élvező TSW eszközök. Egy töltéssel nyolc órányi zenelejátszást ígérnek, a tokkal együtt összesen 32 órányi használatra elegendő energia van bennük. A tok vezeték nélküli töltést nem tud, de tíz percre bedugva az USB-C kábelt két órányi zenelejátszást tesz lehetővé. Fekete, fehér és piros színben lesznek elérhetők 100 eurós (kb. 40 ezer forintos) áron. A gyártó weboldaláról a fehér és a fekete színű változat rendelhető egyelőre.

Az elérhető színek.
A piros szín csak későbbiekben lesz elérhető. (forrás: Anker) [+]

Egyedi kialakításukban, hogy a fülhallgató testéből kiinduló, a fül mögé beakasztható szilikon kampó 210 fokban forog a fülhallgatón, a viselési szöget állítva pedig állítólag kényelmesebb a fülben az eszköz, mely egész könnyű is, fülesenként 4,4 grammot nyomva könnyebb például a Powerbeats Prónál és a JBL Endurance Peak II-nél is.

A forgatható kampó és a töltőtok.A forgatható kampó és a töltőtok. A forgatható kampó és a töltőtok. (forrás: Anker) [+]

Hangzásban a basszus dominál, de a támogató alkalmazásban 22 előre beállított EQ-mód közül lehet választani, miként szólaljon meg a 10 milliméteres meghajtó. A fülhallgatóban hibrid zajszűrés van, illetve a kültéri edzésekhez átengedő módot is kínál. Fülhallgatónként három mikrofonnal dolgozik az eszköz, ezek dedikált szélzaj-szűrést is tudnak. A kapcsolatot Bluetooth 5.2-t használva tartják fenn.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés