Gyorsan felpöröghetnek a hajlítható telefonok gyártósorai

Erről a Samsung beszélt, amelyik még ebben a hónapban piacra dobhatja a W20 kagylótelefont.

Rövidtávon nem tett jót a Samsung hírnevének, hogy gyakorlatilag a piacra kerülés pillanatában kellett a hajlítható kijelzős Galaxy Fold értékesítését elhalasztani, ám hosszútávon mindenképpen profitáltak az első tapasztalatokból és a szükséges módosításokból.

Elérkezett tehát az idő, hogy befusson a második összecsukható paneles ketyere, és azt már két hivatalos előzetes is megsúgta, hogy egy kagylótelefonról lesz szó, átvariálva a Kínában évről-évre megjelenő, csúcskategóriás, flipes termékvonalat. Az viszont éppen a W széria helyi exkluzivitása miatt kérdéses, hogy a W20 valaha elhagyja-e a kontinens partjait, a Samsung mindenesetre komolyan felkívánja pörgetni a hajlítható paneles eszközökhöz kapcsolódó gyártósorait.


(forrás: VentureBeat / China Telekom) [+]

"Jelentősen növelni fogjuk efféle eladásainkat 2020-ban, és magabiztosan állíthatjuk: a felhasználók több hajlítható kijelzős okostelefonnal találkozhatnak majd jövőre" - mondta DJ Koh, a Samsung mobilrészlegének vezérigazgatója. A Galaxy Fold kínai startjára holnap, azaz november 8-án kerül sor, egy héttel megelőzve a Huawei Mate X helyi kezdődátumát. A W20 bemutatóját még nem tűzték ki.

Azóta történt

  • Frissítve! Kínában menő a Fold

    Vagyis a Galaxy Fold hardverére és a formatervére épülő Galaxy W20 5G.

Hirdetés