Felbukkant az LG „G4 Pro" a GFXBench adatbázisában

Már júniusban is lehetett olvasni az LG „G4 Pro" lehetséges megjelenéséről, de azok még inkább csak tippelgetések voltak. A berlini IFA kiállításon viszont az LG globális kommunikációs igazgatója, Ken Hong tájékoztatott minket arról, hogy nemsokára valami nagy bejelentésre számíthatunk a gyártótól, a szavaiból pedig mi azt vettük ki, hogy az LG G4 nagy testvére debütálhat nemsokára. Ezt erősíti meg az a tény is, hogy már a GFXBench tesztjeit is megjárta a mobil.

Felbukkant az LG „G4 Pro
[+]

A specifikációs táblázatból kivehető, hogy a Qualcomm Snapdragon 808 lapkakészlet kerülhet az 5,7 hüvelykes kijelzővel ellátott óriásmobilba a jól ismert hatmagos processzorral, illetve az Adreno 418 grafikus gyorsítóval. A RAM mérete viszont 3-ról 4 gigabájtnyira nőhet. A belső tárolóegység 64 gigabájtnyi a mérés szerint, de elképzelhető, hogy több változat lesz és a belépőmodell kevesebbet kap majd. A hátlapi kamerához 16 megapixelt állapított meg a rendszer, az előlapihoz pedig 5-öt, ez utóbbi érték eltér a G4-ben tapasztaltakhoz képest. A grafikai teszteken (Mahhattan, T-Rex) nagyon hasonló eredményeket ért el a bejelentés előtt álló phalbet a kisebb testvéréhez, azonos grafikus gyorsító és kijelzőfelbontás mellett ez nem is különösebben meglepő.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Nem lesz olcsó az LG V10

    A dél-koreai gyártó csúcsmodellje a mai nap folyamán debütál hazai földön, ám a prémium külsőhöz és hardverhez elég magas árcímke tartozik.

Előzmények

Hirdetés