Februárban érkezik a HTC One okosóra?

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a nagyobb gyártók többsége már bemutatott valamilyen okosórát, a HTC eddig még nem rukkolt elő ilyen termékkel. Kósza hírek persze láttak már napvilágot az üggyel kapcsolatban, ám most úgy tűnik, hogy ennél komolyabbra kezd fordulni a dolog. A népszerű, de nem tévedhetetlen @evleaks szerint ugyanis a One Watch néven emlegetett kütyü már februárban napvilágot láthat. Az eddigi információk szerint a szerkezet esetén kerek előlapos megoldásra lehet számítani, úgy tűnik, hogy ez a formaterv egyre nagyobb teret nyer magának, ami nem véletlen, hiszen a sima óráknál is ez a legelterjedtebb dizájn.


[+]

Egyelőre még kevés adat áll rendelkezésre az okosórával kapcsolatban, ám annyit lehet még sejteni, hogy a képernyő felbontása 360 x 360 pixel lesz, és Android Wear operációs rendszer fut majd rajta. A bemutatóra minden bizonnyal a február 22-25 közötti Mobile World Congress alkalmával kerülhet sor (amin egyébként a Mobilarena csapata is részt vesz). Kérdés lesz persze majd az árazás és a plusz szolgáltatások, hiszen ahhoz, hogy az óra sikeres legyen, a Sense felületet is hozzá kell hangolni, vagy legalábbis plusz funkciókkal lenne érdemes felvértezni. Persze az Android Wear mindezek nélkül is képes kiegészíteni az okostelefonokat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Mobilarena TV: A HTC 9 élete

    Sokan tartják a One A9 formavilágát koppintásnak, a gyártó azonban ragaszkodik ahhoz, hogy saját, kikövezett útját járja. Csakhogy az árazás is igazodott a tajvaniak csúcskészülékeihez, amit a hardver nem feltétlenül indokol.

  • Csendben mutatkozott be a HTC Desire 728

    Legújabb készülékét nem a berlini IFA-n, hanem a Kínai Népköztársaságban leplezte le a HTC. Az ok egyszerű: Ázsiára koncentrálhat a Desire 728.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

Hirdetés