Ezek lehetnek a Realme GT2 európai árai

Hétfőn tart az MWC-n bemutatót a Realme, a GT2 és GT2 Pro készülékek európai kiszerelései, illetve árai azonban már kiszivárogtak.

Hirdetés

Több bejegyzésben is kiveséztük már a második generációs Realme GT szériát, volt szó a Pro változatról, az alapmodellről, és arról is, hogy ezekről az MWC-n február 28-án megtartott globális startot követően a Mobilaréna helyszíni stábja Barcelonából is jelent. Az egyetlen kérdés, ami maradt: milyen kiszerelésben, mennyiért lehet majd megvenni a mobilokat?

 

Egy kiszivárgott dokumentum szerint az európai piacon a GT2 539 eurós nyitóárral indul, ez a 8/128 GB-os modellre vonatkozik. Lesz belőle 12/256 GB-os verzió is, ezért a gyártó 589 eurót kér el, ami magasabb, mint az elődökért kért összeg. Színek terén a papírhatású fehér és zöld telefon lesz elérhető, illetve az acélfekete. A Pro változatra drágábban számítanak, ebből csak a 12 / 256 GB-os változat lesz kapható az öreg kontinensen, 789 eurós induló áron. Az elérhető színek itt is ugyanazok, mint az alapmodell esetén.

Előzmények

Hirdetés