Ez az LG G7 ThinQ

Hirdetés

Bár hivatalosan addig nem lehet kijelenteni, hogy az alább látható renderképen valóban a G7 ThinQ látható, amíg a gyártó azt az időzónától függően május 2-án vagy 3-án esedékes bemutatón meg nem erősíti,a közelgő LG csúcstelefon már többször megmutatta magát, Evan Blass pedig a hitelesebb szivárogtatók közé tartozik.

A GSM Arena szerint a közelgő zászlóshajó 4/64 GB-os RAM/tárhely kombinációval fog nyitni, Snapdragon 845-tel a fedélzet alatt. A képernyő 6,1"-es és 19:9 arányú lehet szenzorszigettel, QHD+ felbontáson, M+ LCD képernyő technológiával. Az LG már előre jelezte, hogy a LG G7 ThinQ rá fog menni a mesterséges intelligencián alapuló szolgáltatásokra és kamerás lehetőségekre, pont ahogy azt a V30S ThinQ teszi.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Május 2-án mutatkozik be az LG G7 ThinQ

    A készüléknév hivatalos, a phablet még nem: május második napján, Szöulban és New Yorkban egy időben leplezi le az LG a G6 folytatását.

  • LG V30 - vezércsel

    A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.

  • LG G6 - hozza a kötelezőt

    A tavalyi, moduláris csúcsmodell után most a biztonsági játékot választották a dél-koreaiak: remekül működik a G6, kimondottan elegáns, vannak benne jó extrák, de az állunkat sajnos nem kell a padlón keresnünk.

Hirdetés