Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
A 9C 3, vagy akár 4 GB RAMmal egész tűrhető 40ezer alatt.
Regards: Csepy
-
Graphics
Jómunkásember
A 9C korrektnek tűnik.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
janeszgol
félisten
Ezeknek tényleg örülni kell?
-
scyllarus
veterán
És a narancssárga gyönyörű. Miért kell erőltetni ezt az üveg hátlapot feljebb?
Ebben a házban egy Note 9 Pro, és azonnal lecserélném a mostani telómat."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Trailblazer
veterán
Van nekik hely a nap alatt. Pont minap adtam csodálkozásomnak hangot valahol, hogy mennyire elfelejtette a Xiaomi az olcsóbb kategóriát - eszerint mégse.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Male
nagyúr
Régen a MediaTek prociknál a GPS elég gyenge volt (MTK6582M és MTK6577-hez volt szerencsém ilyen téren, wifi nélkül volt hogy percekig tartott mire megtalálta a műholdakat és pozicionált)... ezzel mostanában mi a helyzet? Továbbra is lassú - pontatlan, vagy már teljesen jók ezek is?
lakotibi: Na igen, ráadásul sok területen a környezetvédelem jegyében még rövidebb élettartamú termékeket gyártanak sajnos.
-
nobela
senior tag
Lób@szó méret, pitiáner felbontással. Zseniális párosítás.
Ettől függetlenül sajnos biztosan siker lesz.
EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
martonx
veterán
A 9C még akár egész értelmesre is elsülhet!
Én kérek elnézést!
-
lolal
senior tag
Feltehetőleg sikeres lesz mivel nagy... de eléggé kritikán aluli készülékek a redmitől. Belépő ide vagy oda, aksi ami korrekt, a többi elég gyenge.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Mennyi idő lehet ezt feltölteni 3.5-4 óra?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
internetezoo
senior tag
Értesíítési led gondolom ezeken sincs már. 20 Ft, de a haszna kifizethetetlen...
[ Szerkesztve ]
-
Armagedown
őstag
A GPSel már nincs különösebben gond, inkább csak kevésbe energiahatékonyak, emiatt azonos sebesség mellett sokkal többet fogyasztanak, mint a Qualcomm processzorok, hiába van benne az 5000 mah kapacitásu akku, az üzemidő nem lesz kiemelkedő, ez látható a nagy kapacitású akkuval rendelkező, de Mediatek processzoros mobilok teszjeiből is, pl a strapamobiloknál ez nagyon szembetűnő.
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Male
nagyúr
válasz Armagedown #22 üzenetére
A különösebb szó azért nem hangzik bíztatóan benne
Köszi az infót! -
RoBos
senior tag
Talán van némi remény arra, h a Redmi a jövőben kompakt méretben is fog gyártani telefonokat! Reméljük engednek a nyomásnak...
-
törölt tag
válasz Armagedown #22 üzenetére
A41-em van, P65 és 3500 mAh. Simán hozza a 4-5 órát.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Jon Mathias
senior tag
Ekkor lapát belépőszinten ne má! a 8A sem kicsi 3nap után eladtam mert kényelmetlen volt a használata. 7A-ra vadászok az a kompakt méret!
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
törölt tag
válasz Armagedown #28 üzenetére
-
törölt tag
válasz Armagedown #32 üzenetére
"Lehetne jobb kijelzőidő is, ha már ennyibe kerül"
Ezzel nem céloztál eléggé pontosan.Amúgy meg...
-
scyllarus
veterán
válasz Jon Mathias #30 üzenetére
Most vettem 7A-t dobálós telefonnak, meglepően jó és tényleg ideális a mérete.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
skyrush7
aktív tag
Sosem fogom megérteni miért nem fér bele egy FHD felbontás ekkora kijelző mellett, engem az sem érdekelne ha az a minőség kárára menne.
Még a 2017-es Redmi Note 4X is FHD kijelzőt kapotta maga 5.5"-es átlójával és nem volt sokkal drágább ennél (ha a 3/32-eshez viszonyítunk).[ Szerkesztve ]
-
RoBos
senior tag
Úgy néz ki valóban jön a Redmi 9C NFC-s verzió...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest