Európába érkezik az Ascend P7

A Hauwei május elején mutatta be termékpalettájának legerősebb ajánlatát, mely Kínán kívül egyelőre csupán maroknyi régióban vált elérhetővé, de rövidesen Európa legfontosabb piacain is forgalomba kerül. A brit Cloves és Amazon UK által nemrég elővételre is kínált Ascend P7 hivatalos premierjének időpontja június 16. lesz és az előzetes árak is némiképp elmaradnak a korábban beharangozottól.

Az Ascend P7 jelenlegi elővételi ára 329,99 font, vagyis nagyjából 123 500 forint körül alakul, mely valamivel elmarad a 449 euróra taksált hivatalos kezdőártól. A Huawei csúcsmobilja a piaci trendeket követve 5 hüvelykes Full HD kijelzővel bír, mely mellé LED villanóval ellátott 13 megapixeles fő és 8 megapixeles előlapi kamerát, 4G LTE hálózati támogatást, 1,8 GHz-es négymagos HiSilicon Kirin 910T processzort, 2 GB RAM-ot és 2500 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Honor 6

    Öthüvelykes Full HD kijelzővel, nyolcmagos processzorral és 300 megabites LTE támogatással érkezik a Huawei kecses és könnyű csúcsmobilja.

Előzmények

  • Huawei Ascend P7 - fél milliméterben sok új funkció

    A P6-ból három milliónyi talált gazdára. Az utód többet tud, erősebb, értelemszerűen ettől is komoly sikereket vár a gyártó, ami leginkább az árazáson fog múlni.

  • Sajtóképeken az Ascend P7

    A hivatalos premier előtt egy héttel már szinte minden részletében ismertté vált a Huawei csúcsmodellje.

  • Ascend P7 a Tenaa oldalán

    A kínai hírközlési felügyelet jóvoltából minden oldaláról megcsodálható a Hauwei jövő hónapban bejelentésre kerülő karcsú mobilja

Hirdetés