Érkezik az új M szériás Huawei MedaPad

Friss hardver, komoly multimédiás képességek és modern formaterv jellemzi az új táblagépet.

Hirdetés

A Huawei MediaPad M5 utódjaként bemutatásra kerülő MediaPad M6 egyszer már feltűnt egy kínai webáruházban, noha a legközelebbi információink a június 21-én debütáló készülékről jelenleg egy hivatalos előzetes, néhány nem hivatalos render és némi specifikáció. A webáruház képei alapján a fémből készült tab 10 hüvelykes, 2K felbontású, Dolby Vision kompatibilis IPS paneljét kellemesen visszafogott kávák keretezik, a renderből pedig úgy tűnik, a hangszórókat is újrapozicionálták.

Az M5-tel ellentétben a sztereó hangszórók már nem a hátlapon, hanem a hosszanti éleken helyezkednek el, az előzetes alapján pedig négy darabra számíthatunk harman/kardon hangrendszerrel és Histen Audio helyett Dolby Atmos támogatással. Óriási meglepetés lenne viszont a 3,5 milliméteres jack csatlakozó rehabilitációja, azt ugyanis a Type-C port helyettesítette az elődmodellnél.

A másik renderért katt a képre!
A másik renderért katt a képre! [+]

Hardveresen a Kirin 980 a legesélyesebb, annak ellenére, hogy eddig jellemzően korábbi generációs csúcsszettet választottak. A kamerák elvileg nem változnak, a hátlapi egység 13, az előlapi szenzor pedig 8 megapixel lesz, az apertúra viszont változhat. A 7500 mAh-s akkumulátorkapacitáson valószínűleg nem emelnek és az előlapi ujjlenyomat-olvasó is maradni látszik. Az M-Pen támogatás és a billentyűzet dokkoló biztosan nem marad ki, bár az nem egyértelmű, hogy a stylus jár majd a készülékhez vagy külön kell megvásárolni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés