Érkezik a Redmi 13C, képeken a belépő szintű modell

Nagy felbontású főkamerát és az elődtől kissé eltérő, színes dizájnt kap az egyik következő olcsó Redmi.

Tavaly decemberben jelent meg Kínában a Redmi 12C okostelefon, mely már hazánkban is kapható, operátori kínálatban is megjelent. Ennek érkezik hamarosan utódja, a Redmi 13C, várhatóan ez is elsőként Kínát, majd Indiát hódítja meg, később érkezik majd a nyugati piacokra. A telefon hardverét egyelőre nem ismerni, valószínűleg elődjéhez hasonlóan MediaTek (Helio) SoC hajtja majd.

Hirdetés

Így nézhet ki a Redmi 13CÍgy nézhet ki a Redmi 13CÍgy nézhet ki a Redmi 13C Így nézhet ki a Redmi 13C (forrás: My Smart Price) [+]

A kijelző pontos mérete sem ismert, az előd 6,7 hüvelykes HD+ felbontású panelt kapott, valószínűleg hasonlót várhatunk a 13C-től is. Ami biztos, hogy a hátlapon található két kamera közül az egyik 50 megapixeles felbontású lesz a Redmi 13C-ben, mellé valószínűleg egy vagy két alacsony felbontású segédszenzort épít még a hátlapra a Xiaomi. A LED villanó itt is adott, az előlapra pedig U-alakú notchban lóg be az előlapi kamera.

Renderképek a telefon minden oldalárólRenderképek a telefon minden oldalárólRenderképek a telefon minden oldalárólRenderképek a telefon minden oldalárólRenderképek a telefon minden oldalárólRenderképek a telefon minden oldaláról Renderképek a telefon minden oldaláról (forrás: My Smart Price) [+]

Megmarad a Redmi 13C-ben is a 3,5 mm-es fülhallgató csatlakozó, megvan az USB-C csatlakozó alul, viszont a Xiaomi / Redmi / Poco mobilokra jellemző infravörös portot nem kínál a telefon. A képek alapján fekete, zöld és kék színekben lesz elérhető a Redmi 13C is, ezzel tökéletesen illeszkedve a Xiaomi mostani palettájára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés