Eltűnhet a jack csatlakozó a következő iPhone-ról?

A weibós blogokon posztoló felhasználók gyakran tesznek ki érdekes bejegyzéseket, a legújabb iPhone-ról szóló pletykák pedig mindig kapósak, a megbízhatóság persze mindig kérdéses. Most is egy iPhone 7-pletyka került napvilágra, valaki ugyanis állítólag biztos forrásból írja azt, hogy a következő Apple mobiltelefonon már a vékonyítás áldozata lesz 3,5 milliméteres jack csatlakozó. Helyette kapunk vezeték nélküli EarPods-t „AirPods" néven, akinek pedig nem volna elég a gyári füles teljesítménye, az a Lightning csatlakozót használhatja majd ilyen célokra, akár egy átalakító segítségével.

Eltűnhet a jack csatlakozó a következő iPhone-ról?

Jelenleg sem túl vastag az aktuális iPhone, a 6s-hez 7,1 milliméteres érték tartozik, a 6s Plus adatlapján pedig 7,3 milliméter olvasható. A felhasználók pedig inkább az üzemidőre panaszkodnak, mintsem arra, hogy túl vastag lenne a telefonjuk, ezért kérdéses, hogy van-e értelme ekkora kompromisszumot kötni (vagy köttetni a vásárlókkal) egy kis fogyásért, ugyanakkor nem feltétlenül érdemes készpénznek venni, amit a Weibón olvashatunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Videón az „iPhone 7" prototípusa?

    Úgy tűnik, hogy egy gyárban dolgozó emberke készített egy rövid bemutatót, hogy mégis milyen külsővel debütálhat a következő Apple mobil.

  • 50%, hogy eltűnik a home gomb az iPhone-ról

    Az elemzők szerint az Apple a következő generációs mobiloknál fontolóra veheti, hogy száműzi a gombot és a kijelzőbe építi, plusz az ujjelnyomat-olvasó is máshová kerülhet.

Hirdetés