Hirdetés

Egyedül. Először. Evaval.

Tavaly négy főre foglaltunk repjegyet, aztán amikor kiderült, hogy idén is lesznek támogatók, megpendítettük Gavroche-nak, hogy vinnénk őt is. Nem nagyon tiltakozott (asszem ez nem meglepő), vidult a szociológus feje (ezt tanulja ő), csak éppen kiderült, hogy a mi gépünk már nem opció neki, másik társasággal fog utazni, konkrétan a WizzAirrel. Miután még sosem repült, ezért vettünk neki priority boardingot, hogy ne az legyen az első reptéri élménye, ahogyan nagyon harcias magyarokkal vállvetve küzd a normális helyekért, ennyit simán megér a kényelem.

Az utóbbi napokban már kemény kiképzést kapott arról, hogy milyen durva a testüreg-motozás, hogy a kokaint mindenképpen a nylon csomagolással együtt nyelje le, illetve hogy a turbulencia milyen gyakorisággal hánytatja meg a komplett utazóközönséget - tehát a magunk módján alaposan felkészítettük a reális eshetőségekre.

Tegyük fel, hogy képes lesz egyedül lenyomni a check-int, a beszállást, nem keveredik el a bőröndje és szombaton, reggel kilenckor már ott fog kukorékolni a barcelonai reptéren, miközben a stáb többi tagja itthon épp ébredezik, mert mi csak délután szállunk el, oké. Tegyük fel, hogy odaér. Ekkor viszont meg kell találnia a megfelelő reptéri buszt, azzal bemenni a Plaza Espanyara, ott vételeznie kell metrójegyet, el kell jutni a szállásra, amely Eva lakása, aki abból él, hogy kiadja mindenféle kelet-európai jöttmenteknek. Eva angoltudása alulról verdesi a nullát, ezért erős kihívás lesz tudatni vele, hogy öt főt várt, de csak egy szociológus érkezik, a többi négy kocka csak este fut be. Ha ezen a próbatételen is túljut, akkor ki van adva a következő feladat: be kell menni egy Vodafone boltba és vennie kell egy prepaid netkártyát, korlátlan adatforgalommal (tavaly ott volt ilyen), de 4G hálózaton működjön ám, mert ellenkező esetben azért szüttyögős lesz a net.


Eva erkélye

Ha mindezzel megvan, akkor fog tudni Facebookon írni, hogy győzött, de még a legfontosabb hátravan: egy karton KAS-t kell szereznie, hogy mire mi is beesünk este, addigra legyen már behűtve a barcelonai nedű.

Nos, ez, így, elsőre, egyedül... hát, bízunk benne, hogy megoldja. Ha nem, akkor arról biztosan írni fogunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés