Egyedi táblagéppel készül a HTC

Hirdetés

A PC Advisor nemrég arról számolt be, hogy a HTC átmeneti visszavonulót fújt az internettáblák piacán, legalábbis egészen addig nem kívánnak új ajánlattal előrukkolni, amíg valami egészen egyedit le nem tudnak tenni az asztalra. A tajvani gyártó táblagépes részlegének vezetője szerint azonban erre már nem kell sokat várni, mivel már jelenleg is gőzerővel készül egy új modell. Pontos részletekről egyelőre nincs információ, de a HTC számára valami igazán nagy dobás kell, hogy a prémium szegmensben induló Apple iPad és Microsoft Surface, illetve a rendkívül olcsó Google Nexus 7 és (új) Amazon Kindle Fire mellett labdába tudjon rúgni. Android fronton eddig csak az Amazon ért el komolyabb sikereket és az is elsősorban a kapcsolódó szolgáltatásai miatt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC MediaLink HD - harcos volt

    Nem volt egyszerű letesztelni a HTC kiegészítőjét, mely a televízió és az új okostelefonok között hivatott vezeték nélküli hidat képezni.

  • HTC Flyer: saját tollal ékeskedik

    Egy Sense felhasználói felülettel szerelt tablet érkezett hozzánk, azaz a HTC is belép a virágzó táblagép-piacra. Extrákra van szükség a megkülönböztethetőség érdekében.

Hirdetés