Csúcstablettel készül a Vivo március végére

MediaTek Dimensity 9300 köré épül a Vivo Pad 3 Pro, vele együtt jön két X Fold 3 és egy fülhallgató is.

Jia Jingdong, a Vivo alelnöke erősítette meg a Vivo Pad 3 Pro létezését és a táblagép legfontosabb specifikációit. A MediaTek 9300 lapkára építve csúcskategóriás teljesítménnyel számolhat majd a vásárló, viszont nemzetközi értékesítésről egyelőre szó sincs, a 13 hüvelykes táblagépet valószínűleg csak Kína kapja. A 13 hüvelykes panel 144 Hz-es és a felbontás kapcsán 3,1K-t ígér a gyártó. Adott lesz a Vivo Pencil 2 támogatása, amivel az alelnök szerint rajzolni és írni is tökéletesen lehet majd a táblán. A beépített akkumulátor mérete 11 500 mAh-s, a töltés sebessége egyelőre nem ismert, viszont biztos még a nyolc beépített hangszóró megléte, illetve az Android 14-es alapokon futó OriginOS 4-es rendszer. A hivatalos bemutató március 26-án lesz, ahol a tablet mellett kiegészítők (fülhallgató, billentyűzetes tok), illetve okostelefon is lesz a porondon.

Vivo Pad 3 Pro
Vivo Pad 3 Pro [+]

A tablet mellett ugyanis a kisebb tablet méretűvé kinyitható Vivo X Fold 3 és X Fold 3 Pro okostelefon is a március 26-i bemutatón debütál. A Geekbench adatai szerint ez lesz az első foldable készülék Snapdragon 8 Gen 3-as processzorral, de érkezik egy Snapdragon 8 Gen 2-es sima X Fold 3 is. A Geekbench tesztjét 16 GB memóriával és Android 14-es OriginOS 4 rendszerrel nyomta le a Pro, viszont a márka egyelőre nem nyilatkozott a hardverről.

Balra a Vivo Pad 3 Pro, jobbra a Vivo X Fold 3 Pro eredményei a Geekbench 6 tesztenBalra a Vivo Pad 3 Pro, jobbra a Vivo X Fold 3 Pro eredményei a Geekbench 6 teszten Balra a Vivo Pad 3 Pro, jobbra a Vivo X Fold 3 Pro eredményei a Geekbench 6 teszten [+]

A telefon kamerarendszeréről viszont igen, periszkópos teleobjektívet kap a készülék a széles, 2x nagyítású tele és ultraszéles egység mellé, így lefedi majd a 23, 55 és 70 mm-es gyújtótáv mellett a 140 és 234 mm-t is. Azt egyelőre nem tudni, hogy lebegő lencsés megoldással vagy nagy felbontású szenzorral oldja ezt meg a Vivo, valószínűleg inkább utóbbi. A sima X Fold 3 állítólag három 50 megapixeles szenzorral készít majd fotókat, míg a Pro ezt kiegészíti a 64 megapixeles teleobjektívvel, de a kamerarendszerek felbontásáról sincs a gyártó által megerősített információ.

[+]

Snapdragon S3 audio platformra készül a Vivo következő fülhallgatója is, a TWS 4. Ennek premierje a telefon és tablet mellett esedékes, a Vivo pedig azt ígéri, 55 dB-es aktív zajzárat és akár 44 milliszekundumos késleltetést lesz képes elérni a füles. A 4,8 grammot nyomó kiegészítőhöz 11 órányi zavartalan zenelejátszást emleget a gyártói promóciós anyag, tokkal együtt pedig 45 órányi működést ígérnek.

(via GSMArena, Notebook Check, Gizmochina)

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés