Csúcsmodellel készül az indiai YU

Továbbra sem lehet arról hallani, hogy a Micromax fennhatósága alá tartozó YU terjeszkedni szeretne Európa felé, de a gyártó látszólag elég dinamikusan fejlődik. A márka elérhető árú, de ahhoz képest korrekt felszereltségű mobilokkal mutatkozott be Indiában, most viszont úgy tűnik, hogy a felsőkategóriában is szeretnének letenni egy eszközt az asztalra. Rahul Sharma, a Micromax vezérizgatója egy Twitter-posztban hívta fel a figyelmet egy igazi vadállatra.

Csúcsmodellel készül az indiai YU
[+]

A „Yutopia" névre hallgató készülékről egyéb forrásokból már lehetett hallani, a „Project Achilles" munkanevű fejlesztés mögött egy Qualcomm Snapdragon 810 lapkakészlettel felszerelt, 5,2 hüvelykes képátlójú mobil állhat, amihez Full HD vagy QHD felbontású megjelenítő tartozhat. Az előzetesek alapján a 16 gigabájtos alapmodell 3 gigabájtnyi RAM-ot, a 32 gigabájtos belső tárolóegységgel felszerelt variáns pedig 4 gigabájt RAM-ot tudhat magáénak. A 21 megapixeles hátlapi és 8 megapixeles előlapi kamerával büszkélkedő mobil nemsokára bemutatkozhat, de a megjelenéssel és az árazással kapcsolatban még semmilyen pontos információt nem lehet tudni.

Azóta történt

  • December 7-én érkezik a YU Yutopia

    A kéminformációkon kívül már egy sajtómeghívó is igazolja, hogy érkezik a vállalat zászlóshajója, ami nem egy phablet, hanem egy 5,2 hüvelykes kijelzővel szerelt mobil lesz.

  • Bemutatkozott a YU Yutopia

    A gyártó csúcsmodellje Qualcomm Snapdragon 810 lapkakészletet, 5,2 hüvelykes kijelzőt és Sony IMX230 szenzorral ellátott kamerát kapott.

  • Két új Micromax mobil érkezett

    A Canvas 6 és a Canvas 6 Pro, amik 5,5 hüvelykes és Full HD felbontású kijelzővel láttak napvilágot, a hardveres felszereltség azonban eltérő és érdekes.

Hirdetés