Csehországban startolt el a Nubia My Prague

Hirdetés

A Nubia hivatalosan is bemutatta az első, városnevet viselő készülékét, a My Prague-ot. A Csehországban leleplezett masina az iPhone 6-hoz igencsak hasonló formatervvel rendelkezik, bár 5,5 milliméteres oldalszélességével jóval vékonyabb annál, a fém ház tömege pedig 140 gramm.

A vállalat újdonsága 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású Super-AMOLED panelt kapott, ennek meghajtásáért a Qualcomm Snapdragon 615 chipset felel. Az alkalmazások futtatását a 2 GB RAM segíti, emellett 16 GB-os belső adattárolóra lehet még számítani. Kapható a My Prague-ból egy komolyabb, Elite névre hallgató változat is, melybe már 3 GB-nyi rendszermemória és 32 GB-nyi belső tárhely került.

A My Prague vonzereje lehet még a duál SIM támogatás, a foglalathoz tartozó tálca vagy két kártyát fogad, vagy pedig az egyiket microSD bővíthetőségre lehet használni. Az előbbieken kívül adott még a kétcsatornás, 802.11a/b/g/n-es WiFi, az A-GPS, a 4G/LTE, valamint az AK4375 audiochip. A 13 megapixeles hátlapi és 8 megapixeles előlapi kamerával felvértezett mobil a hírek szerint Európában, szolgáltatói kínálatban is kapható lesz, a fehér-ezüst és fehér-arany alap változat 349 euróba, vagyis előzetes költségek nélkül átszámolva 110 ezer forintba, az Elite variáns pedig 429 euróba, azaz 135 ezer forintba kerül majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés