CES 2020: Régebbi modelljeit teszi korszerűvé a Shure

Nem váltja le a cserélhető kábeles, SE215-től 846-ig tartó in-ear szériáját a gyártó, helyette wireless kiegészítővel készíti őket fel a jelenre.

A színpadi fülmonitorairól és stúdióba szánt audioeszközeiről ismert Shure is jelen van a kiállításon, AONIC-termékvonalukat dobják frissen piacra. Fejhallgatók közül a vadonatúj AONIC 50-et prezentálták, ami aktív zajszűrése és vezeték nélkülisége mellett a felhasználói kényelemre fókuszál: állításuk szerint a tesztcsoportban olyan zenészek voltak, akik egész nap viselik a fejhallgatót, ám ez mégsem okozott gondot a nap végéig, és persze bírta is a termék, az akár 20 órás üzemidő szintén meggyőző. Túl sok egyéb specifikációt még nem árultak el, ahogy konkrét árat sem, erre viszont még van is némi idő, leghamarabb tavasszal kerül forgalomba az eszköz.


[+]

Az AONIC 215 annyiból érdekesebb termék, hogy megmutatja a cég jövővel kapcsolatos elképzelését, legalábbis a minket tájékoztató illetékes szerint. Gyakorlatilag egy Bluetooth-adapterrel kiegészített SE215-ről, azaz a belépő szintű színpadi, cserélhető kábeles fülmonitorról beszélünk, amit egyébként rengetegen használnak hétköznapi zenehallgatásra is.

[+]

A kábel a Shure-szabvány szerinti összes in-ear modellel működik, ilyen például az SE315, az SE425, az SE535 vagy az SE846, ezeket az egyébként elég öreg modelleket meg is fogja tartani, véleményük szerint ugyanis bőven felveszi a minőségi versenyt a mai piacon is. Az AONIC 215-kiegészítővel az említett Shure modellekbe kerül a környezeti hangokat hallhatóvá tevő Ambient mód és telefonálási lehetőség is, a jövőben pedig a gyártói ShurePlus™ PLAY nevű iOS és Android platformokon elérhető zenelejátszó alkalmazás is kap exkluzív funkciókat.

Hirdetés