2018. december 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

CES 2018: Motiv Ring, a fitnesz-gyűrű

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Ha a karperec túl bumfordi, akkor itt a gyűrű. A Motiv Ring tényleg könnyű és kicsi, még pulzust is mér.

A Motiv Ring csapatát korábbi NASA, Apple, Intel és Cisco alkalmazottak alkotják. Ők maguk pedig egy gyűrűt alkottak, amely kiváltja a fintesz karpereceket, azoknál értelemszerűen sokkal kisebb, könnyebb és nehezebb észrevehető. Rádaásul még zuhanyzáshoz sem szükséges levenni, mert vízálló.


[+]

A gyűrűt természetesen a reménybeli vásárló a saját ujjméretéhez megfelelően tudja megrendelni. Sok tartozék nincs, egy mágneses, a gyűrű belső felületéhez kapcsolódó töltő adapteren kívül nincs további extra, de nyilván van egy ingyenesen letölthető app, amivel a Motiv Ring összedolgozik a telefonnal. A kapcsolódás Bluetooth segítségével történik, a gyűrű üzemideje a gyártó szerint körülbelül három nap, a töltési idő másfél óra.


[+]

Az ujjperec belső részén van optikai pulzusmérő, belefért egy három tengelyes gyorsulásmérő is, de a Motiv Ring nem elsősorban a megtett lépéseket, vagy a távolságot igyekszik megosztani a felhasználóval, hanem az úgynevezett "aktív perceket". A sétálás nem az. A kocogás már igen, ahogyan bármilyen intenzívebb aktivitás is ide tartozik, a gyűrű pedig napi 150 percnyi aktivitást vár el a tulajdonosától. Persze meg lehet nézni a klasszikus lépésszámláló adatait is, ha szeretnénk.

A Motiv Ring 200 dollárt kóstál, két színben kapható, az első felhasználói és szakmai tesztek roppant pozitívak, úgy fest, hogy tényleg sikerült ilyen kis méretben a fitnesz karperecek tudását összesűríteni.

Utazásunkat az Eustock.eu támogatta. Köszönjük!

Hirdetés

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.