CES 2016: Szemünkbe villant a Vibe S1 Lite

Hirdetés

A Lenovo sem maradt újdonságok nélkül, számos laptopot bemutattak, de volt még erejük egy mobilt is piacra dobniuk, ami a VIbe S1 Lite nevet kapta. A telefon elején egy 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző ékeskedik, alul érintésérzékeny, háttérvilágítással rendelkező gombok lelhetők fel, a mobil igazi szexepilje azonban egyértelműen az előlapra szerelt ledes villanó.

A Lite elnevezés ellenére Full HD felbontású kijelzőt kapott a mobil
A Lite elnevezés ellenére Full HD felbontású kijelzőt kapott a mobil [+]

A burkolat alatt egy MediaTek MT6753 rendszerchip látja el a rábízott feladatokat, az alkalmazások futtatását 2 GB RAM, tárolását pedig 16 GB-os tárhely segíti, adott a microSD bővíthetőség is. A rendszersebesség kiváló, a pár perces nyomkodás során egyáltalán nem tapasztaltunk megdöccenéseket. Az előlapi Sony szenzor 8 megapixeles, a fő fényképezőgép 13 pixeles fotókat lő, PDAF-autofókuszos, sötétben dupla ledes villanó segíti.

Egész vékony, egy kézzel jól használható
Egész vékony, egy kézzel jól használható [+]

A mobil 145 x 71 x 8,6 milliméteres dimenziókkal és 129 grammos tömeggel rendelkezik, kézbe véve egész kecses, nem gond az egykezes használat sem. A Vibes S1 Lite-ban van WiFi, Bluetooth, GPS, FM-rádió és LTE támogatás is.

A hátlap letisztult, matt felületű, nem gyűjti az ujjlenyomatokat
A hátlap letisztult, matt felületű, nem gyűjti az ujjlenyomatokat [+]

A készülék 199 dolláros, vagyis járulékos költségek nélkül számolva 58 ezer forintos áron debütál majd a következő hetekben, hónapokban.

Utazásunkat az LG támogatta

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés