CeBIT: MyGuide telefonok jönnek

Hirdetés

A MyGuide standján a sok navigációs berendezés mellett találkozhattunk két új okostelefonnal is, azonban ezeknek egyelőre nincs nevük, csak annyi, hogy "Smartphone" és "Smartphone Pro".


Kisebb

 

A kisebbik modell beépített GPS-t kapott, a Windows Mobile 5 Smartphone verzióját futtatja, a navigációt pedig az iGO alapú MyGuide Navigator 6.1 biztosítja.


Kamera nincs, GPS van

 

A készülék érdekessége, hogy TMC hiányában a friss közlekedési információkat GPRS kapcsolaton keresztül is le tudja kérni, illetve fontos megemlíteni, hogy sztereó Bluetooth átvitelre is képes a 2.0-s sebesség mellett.


Kamera van, GPS nincs

 

A másik modell nagyobb, ennek ellenére ebben nincs beépített GPS, külső egységet kell csatlakoztatni. Kérdésünkre az illetékes elmondta, hogy egyrészt a vékonyabb kialakítás miatt, másrészt a kamera helyigénye okán nem fért bele a GPS vev a burkolat alá.


Érdekes gombelrendezés

 

Ebben a telefonban is 312 MHz teljesítményű processzor dolgozik, ám itt a Windows Mobile 5 PocketPC verziója fut, amely érintőképernyőt is kapott. A navigációs szoftver ugyanaz, mint a kisebb készülékben, ám az aszimetrikusan elhelyezett funkciógombok érdekesek.

Azóta történt

Hirdetés